Версия за печат

BG-СОФИЯ

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ "ПРОФ. Н.ШИПКОВЕНСКИ"ЕООД, ГР. СОФИЯ, УЛ. "ЕКЗАРХ ЙОСИФ" №59, За: КАТЯ НИКОЛОВА НИКОЛОВА, БЪЛГАРИЯ 1377, СОФИЯ, Тел.: 02 9399020, E-mail: cpz_ns@abv.bg, Факс: 02 9818166

Място/места за контакт: ГЛ. СЧЕТОВОДИТЕЛ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.cpz-ns.com.

Адрес на профила на купувача: http://cpz-ns.com/профил-на-купувач/отворени-обществени-поръчки/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на медикаменти медицински консумативи за нуждите на ЦПЗ "Проф. Н. Шипковенски" ЕООД за срок от 12 месеца съгласно приложената спецификация. Процедурата е разделена на две обособени позиции: Позиция №1: Доставка на медикаменти и Позиция №2: Доставка на медицински консумативи. Няма пречка един участник да участва и за двете обособени позиции. Участниците са длъжни да оферират всички номенклатурни редове на позициите за които кандидатстват.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33600000, 33140000

Описание:

Фармацевтични продукти
Медицински консумативи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно спецификацията. Количеството на посочените в спецификацията медикаменти и медицински консумативи са прогнозни и е ориентировъчно за участниците. Възложителят не е обвързан с закупуването на цялото заявено количество посочено в спецификацията. Точното количество по вид на доставяните продукти се определя с периодични заявки, съобразно потребностите на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50160 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "Екзарх Йосиф" №59, ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски" ЕООД- болнична аптека

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Лекарствените продукти трябва да отговарят на изискванията на ЗЛПХМ- да притежават валидно разрешение за употреба в страната, издадено по реда на ЗЛПХМ, в случай на изтичане на срока на разрешението за употреба на лекарствения продукт през съответната година за която се провежда процедурата, участникът декларира, че количествата са налични. Лекарствените продукти следва да имат определена държавно регулирана цена, съгласно ЗЛПХМ. Оферираните лекарства и медицински консумативи следва да отговарят на нормативно установените изисквания за качество: опаковка и етикетровка - етикетировката следва да бъде поставена на всеки кашон, съответно на всяка опаковка. Срокът на годност на предлаганите медикаменти и медицински консумативи, който остава след датата на доставката им до Възложителя, следва да бъде не по кратък от 70% от общия срок на годност, посочен от производителя. Участниците следва да притежават: 1. Разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти - за участниците по позиция №1; 2. Разрешение за търговия на едро с медицински изделия -за участниците по позиция №2; 3. Лицензия за дейности с наркотични вещества за медицински цели - за участниците по позиция №1; 4.Сертификати за качество на предлаганите медицински консумативи -за участниците по позиция №2; Участниците следва да са изпълнили минимум три договора с предмет сходен с предмета на поръчката. Срокът за изпълнение е една година след сключване на договор. Доставките се извършват след предварителна заявка. Срок за изпълнение на доставките е до 24 часа след приемане на заявката и до два часа при спешни случаи с транспорт на доставчика и за негова сметка до болничната аптека на ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски" ЕООД. През целия период на действие на договора изпълнителите нямат право да променят производителя на лекарствения продукт, както и цените с които са участвали и спечелили в процедурата. Цената е фиксирана и не подлежи на промяна, освен в случаите по чл.43, ал.2 от ЗОП. В случаите, когато пределната цена стане по ниска от договорената , лекарствените продукти ще се заплащат на по- ниската цена от датата на влизане в сила на конкретната промяна. Плащането на цената ще се извършва след доставката въз основа на издадена фактура, по банков път - при условията на отложено плащане - 60 дни от получаване на фактура съгл. чл.3, ал.5 от ЗЛЗ.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/11/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие в процедурата е достъпна на интернет сайта на Възложителя - www.cpz-ns.com , в обособен раздел "Профил на купувача". Офертите се подават в деловодството на ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски"ЕООД, София, ул. "Е. Йосиф"№59, ет. 6, к-т 1. Провеждането на процедурата ще започне в 11:00 часа на 21.11.2014г. в залата на ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски"ЕООД, гр. София, ул. "Е. Йосиф" №59, ет. 3.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/11/2014