Версия за печат

BG-ВАРНА

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

РЗИ-ВАРНА, УЛ."БРЕГАЛНИЦА" N3, За: ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 9000, ВАРНА, Тел.: 052 665243, E-mail: office@rzi-varna.com, Факс: 052 634648

Място/места за контакт: УЛ."БРЕГАЛНИЦА" N3 ЕТАЖ 2 СТАЯ 217

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.rzi-varna.com.

Адрес на профила на купувача: www.rzi-varna.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

ДОСТАВКА ЧРЕЗ ПОКУПКА НА ЕДИН БРОЙ ОБОРУДВАН САНИТАРЕН АВТОМОБИЛ ЗА НУЖДИТЕ НА РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ - ВАРНА

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34114121

Описание:

Линейки


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ 66000 ЛЕВА БЕЗ ВКЛ. ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ - ВАРНА

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПРЕДЛАГАНИЯ САНИТАРЕН АВТОМОБИЛ – ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ 1.1 Предлаганият санитарен автомобил следва да отговаря на изискванията на стандарт БГ ЕN 1789:2007+А1:2010 или еквивалент. 1.2. Предлаганият санитарен автомобил следва да отговаря на изискванията на Директива 93/42/ЕЕС и на стандартите, съгласно тази Директива или на еквивалентни на тях. 1.3. Предлаганият санитарен автомобил следва да е нов, неупотребяван, серийно произведен не по-рано от 2014 г., Евро 5+ , категория М1, Тип С, отговарящи на Европейските изисквания за типово одобрение. 1.4. Участникът следва да представи Декларация, че ще предостави необходимите документи за регистрация съгласно изискванията на „Наредба № I-45 на МВР от 24.03.2000 за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторни превозни средства и ремаркета“, чл.12 (1), т.3 или чл.12 (8), осигуряващи регистрация на предлаганите автомобили с категория М1 заедно с доставката на санитарния автомобил. 1.5. Предлаганият санитарен автомобил да отговаря на минимални технически изисквания, посочени в Документацията за участие, достъпна на страницата на Възложителя. 2. СПЕЦИФИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ, ОТНОСНО ТЕХНИЧЕСКИТЕ ИМ ВЪЗМОЖНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ 2.1. Участникът трябва да притежава валиден сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент, с обхват „Търговия с автомобили, резервни части, аксесоари и авторемонтна дейност“. 2.2. Участникът трябва да разполага със сервизна мрежа (собствени или упълномощени сервизи) на територията на Р. България осигуряваща гаранционна поддръжка и сервизно обслужване на предлагания санитарен автомобил. 2.3. Участникът трябва да притежава валиден сертификат за съответствие за предлагания модел МПС и копие от типовото одобрение на МПС. 2.4. В случай, че участникът не е производител, следва да представи оторизационно писмо, с което производителят го оторизира да предлага, доставя и извършва сервизна дейност на произведените санитарни автомобили.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниска цена

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържание на офертата 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника. 2. Данни за лицето, което прави предложението - представяне на участника, което включва: посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата; 3. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП, попълнен образец от настоящата документация. 4. При участници обединения - копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението - и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият. 5. Нотариално заверено пълномощно на лицето, упълномощено да представлява участника в процедурата (когато участникът не се представлява от лицата, които имат право на това, съгласно документите му за регистрация). 6. Документи за техническите възможности и квалификацията на участника, съгласно ЗОП и настоящата документация: 6.1. заверено копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент, с обхват „Търговия с автомобили, резервни части, аксесоари и авторемонтна дейност“. 6.2. списък-декларация, съдържаща списък с наименованията и адресите на сервизите, които участникът ще осигури за гаранционна поддръжка и сервизно обслужване на предлагания санитарен автомобил. 6.3. заверено копие на оторизационно писмо, с което производителят на санитарни автомобили, оторизира участника да предлага, доставя и извършва сервизна дейност на произведениия санитарен автомобил; 7. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП за използване/неизползване на подизпълнители и списък с имената им, с посочване на вида на работите, които ще извършват и дела на тяхното участие, попълнен образец от настоящата документация. 8. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител, попълнен образец от настоящата документация 9. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 6 ЗОП за липса на обстоятелства по чл. 55, ал. 7 ЗОП и чл. 8, ал. 8, т. 2 ЗОП 10. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 12 от ЗОП за приемане на условията в проекта на договора, попълнен образец от настоящата документация. 11. Техническо предложение по образец. 12. Декларация от участника, че предлагания от него санитарен автомобил ще отговаря на изискванията на стандарт EN 1789:2007+А1:2010 или еквивалент; 13. Декларация от участника, че предлагания от него санитарен автомобил отговаря на Директива 93/42/ЕЕС, и на стандартите, съгласно тази Директива или на еквивалентни на тях. 14. Ценово предложение по образец.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/11/2014