Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: Камелия Златанова - управител ОИЦ - Русе; Албена Добрева - гл. експерт отдел Обществени поръчки 082 881725;, Република България 7000, Русе, Тел.: 082 506899, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.ruse-bg.eu/.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Организиране на информационни събития" по проект „Областен информационен център – Русе” Община Русе изпълнява проект „Областен информационен център – Русе”, с регистрационен номер 0058-ОРЕ-3.3, финансиран по ОП «Техническа помощ» бюджетна линия BG161PO002-3.3.02, съгласно Договор за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG161PO002-3.3.02-0004-C0001. В рамките на проекта е предвидено провеждането на 3 различни по характер и насоченост групи събития, всяко от които включва мероприятия в гр. Русе и общините на област Русе. Темите на събитията са: 1."Да спортуваме заедно"; 2. "Нов програмен период"; 3. "Да насърчим бенефициента".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79952000

Описание:

Услуги, свързани с организирането на събития


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Темата, целевите групи, графика, както и конкретните методи за изпълнение на всяка група от събития се задават от Областен информационен център - Русе, в съответствие с изискванията на ЦИКО. Посочената прогнозна стойност е с вкл. ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

15730 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Организацията на събитията да следва концепцията и указанията на екипа на "Областен информационен център - Русе". Графикът и местата за провеждане на събитията ще бъде подаден от екипа на "Областен информационен център - Русе". Предвидено е участниците във всяка група събития да бъдат между 150 и 300. Темата, целевите групи, графика, както и конкретните методи за изпълнение на всяка група от събития се задават от Областен информационен център - Русе, в съответствие с изискванията на ЦИКО. Изпълнителят ще трябва да осигури следните услуги за трите събития: осигуряване на награден фонд - велосипед - 1 бр.; пъзели-10 бр.; обръчи-10 бр.; топки-30 бр.; кегли- 2 комплекта; чували за скачане от плат -10 бр.; ел.помпа за балони- 1 бр.; въжен атракцион с обслужващ екип - 1 бр.; озвучаване - 1 бр.; водещ - 1 бр.; аниматори - 5 бр.; работници шатра и изложба - 5 човека за построяване, събиране и товарене на подвижна шатра /собственост на Възложителя/ - за 5 мероприятия; консумативи и цветно принтиране; организиране на събитие в МОЛ Русе (флашмоб, сценарий и изпълнение за 30 минутно атрактивно представяне на новите ОП 2014-2020 и мрежата от ОИЦ-ове) – 1 бр.; технически екип оборудван със съответните средства за почистване на средата след приключване на събитие - 1 бр.; осигуряване на професионално фото заснимане - по 20 бр. снимки от всяко от 15те събития, от които Възложителят да избере 5 бр.; професионално видео заснимане и монтаж на клип до 10 минути от събитие 1; осигуряване на техническа помощ при изпълнение на дейностите, в това число осигуряване на медицинско лице и охрана за провеждане на събитие №1 и наемане на лектор за семинар "Изготвяне и управление на проект" за събитие № 3. Приложенията към настоящата покана са достъпни на Интернет адрес: www.ruse-bg-eu.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/11/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да съдържа: 1. Образец № 1 - Оферта; 2. Списък на приложените документи, подписан и подпечатан; 3. Данни за лицето, което прави предложението: посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес и лице определено за координатор по изпълнението; 4. Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, заедно с доказателство за извършената услуга под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата; Участниците следва да притежават опит в организирането и провеждането на 1/едно/ информационно събитие/информационна кампания с поне 150 участника във всяко в рамките на последните 3/три/ години. 6. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка/ Образец №2; 7. Ценово предложение/ Образец №3; 8. Декларация за срок на валидност на офертата/участникът следва да посочи срок на валидност на офертата, който трябва да е не по - малко от 90 дни /деветдесет/ календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти; Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и адресирана до: Община Русе, гр. Русе, пл. "Свобода" 6, Информационен център гише "Обществени поръчки" за обществена поръчка с предмет: "Организиране на информационни събития" по проект „Областен информационен център – Русе”. Отварянето на офертите на участниците ще се проведе на 17.11.2014 г. /понеделник/ от 14:00 ч. в Община Русе, пл. Свобода 6, ет. 3, Заседателна зала. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/11/2014