Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ (НЕК) ЕАД, ул.Веслец 5, За: М.Лазарова - по документацията и, Р България 1000, София, Тел.: 02 9263533, E-mail: mlazarova@nek.bg, Факс: 02 9872550

Място/места за контакт: отдел "Обществени поръчки"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/212-14ppx50a074.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Поръчката е с предмет: "Уплътняване на монтажния бетон около статичен уплътнителен контур в яз. "Кърджали" на бързопадащия савак на ХГ-3 във ВЕЦ "Кърджали". Условията, при които следва да се изпълни поръчката са подробно описани в техническото задание на възложителя, част от Условията за участие, публикувани в Профила на купувача.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45247211

Описание:

Строителни и монтажни работи на язовирни стени


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническото задание на поръчката.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

167118 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

язовир "Кърджали"

NUTS:

BG425

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник в процедурата следва да представи следните документи в офертата си: 1. Представяне на участника, съгласно приложен образец. 2. Заверено копие от удостоверение за вписване в централния професионален регистър на строителя съгласно Закона за камарата на строителите за категория, съответстваща на категорията на обекта – четвърта група, за строежи минимум трета категория, заедно с копие на ежегодния талон, с който се потвърждава наличието на обстоятелства, вписани в регистъра. 3. Заверено копие от валиден сертификат по ISO 9001:2008 за управление на качеството на участника. 4. Списък-декларация от участника за техническа обезпеченост за изпълнение на строително-монтажни работи под вода на дълбочина 60 м. 5. Декларация-съгласие от участника за проучване по реда на чл.40 от ППЗДАНС 6. Декларация за участие на подизпълнител/ съгласие от подизпълнител (ако е приложимо). 7. Техническо предложение за изпълнение на поръчката, с изброените в образеца приложения. 8. Ценово предложение за изпълнение на поръчката, с приложена количествено-стойностна сметка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителни документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на интернет адрес: www.nek.bg, Профил на купувача, Публични покани. Поръчката ще бъде финансирана със собствени средства. Място на получаване на офертите: гр. София, ул. "Веслец" 5, ЦУ на НЕЛ ЕАД, деловодство. Отварянето на офертите е публично и ще се състои на 17.11.2014 г., от 14:00 ч. в ЦУ на НЕК ЕАД на адрес: гр. София, ул. "Веслец" 5, ет.6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/11/2014