Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Университет "Проф. д-р Асен Златаров", бул. "Проф. Якимов" № 1, За: Красимир Георгиев, РБ 8010, Бургас, Тел.: 056 716730, E-mail: office_d@btu.bg, Факс: 056 880249

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.btu.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.btu.bg/index.php/bg/obsht-porachki-bg-m.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Промишлено пране на постелъчно бельо за нуждите на Университет "Проф. д-р Асен Златаров", включващо: пране, сушене, гладене, опаковане и доставка, за срок 1 година.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

98310000

Описание:

Услуги по пране и химическо чистене


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозната стойност е без вкл. ДДС. Източник на финансиране- бюджетни средства.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

18000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Университет "Проф. д-р Асен Златаров" гр. Бургас

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник в процедурата има право да представи само една оферта. Срокът за валидност на офертата следва да бъде 60 дни след крайната дата за подаване на оферти. Лице, което участва в обединение или е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. Не се допуска представяне на варианти на офертата. При наличието на варианти на офертата, същата не се разглежда и се предлага за отстраняване. Офертите следва да отговарят на изискванията, посочени в настоящите указания, и да бъдат оформени по приложените към документацията за участие образци. В случай, че участник не представи всички изискуеми от Възложителя документи или не отговаря на изискванията, посочени в документацията, същият се предлага за отстраняване. Офертата и всички документи, съдържащи се в нея, се подписват от лицето, което представлява участника съгласно документа за регистрация, респ. удостоверението за актуално състояние (документа за самоличност- за физическите лица), или от надлежно упълномощено лице или лица, като в офертата се прилага нотариално заверено пълномощно на упълномощеното/ите лице/а. Всички документи, свързани с офертата, трябва да бъдат на български език, а представените документи на чужд език трябва да са съобразени с изискванията на чл. 56, ал. 4 от ЗОП. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „Вярно с оригинала”, дата и подпис на лицето/та, представляващо/и участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/11/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" http://www.btu.bg/index.php/bg/obsht-porachki-bg-m. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" в срок до 12.11.2014 г. 16 часа. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Дата и място на отваряне на офертите: Отваряне на офертите, подадени за участие в процедурата, ще се проведе на 14.11.2014 г. от 11:00 часа в сградата на ректората, гр. Бургас, бул. "Проф. Якимов" № 1. Заседанието по отваряне на офертите е публично и на него могат да присъстват лица съгласно чл. 101 г, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/11/2014