Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на околната среда и водите, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 22, За: Станислава Христова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9406690, E-mail: shristova@moew.government.bg, Факс: 02 9803183

Място/места за контакт: МОСВ, гр.София, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 22

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.moew.government.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.moew.government.bg/?show=public_contracts&pid=84.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на обществената поръчка е „Подготовка на тръжна документация за избор на изпълнител на процедура за извършване на функционален анализ в администрациите на МОСВ и ИАОС, в това число изготвяне на мерки по оптимизация на администрацията и работните процеси в МОСВ и ИАОС и актуализация на нормативните и стратегическите документи във връзка с оптимизиране на структурата и подобряване на работните процеси. Провеждане на съпътстващи обучения, във връзка с функционалния анализ“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79131000

Описание:

Услуги по подготовка и изготвяне на документи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно информацията към публичната покана, публикувана на "Профила на купувача":http://www.moew.government.bg/?show=public_contracts&pid=84 - „Подготовка на тръжна документация за избор на изпълнител на процедура за извършване на функционален анализ в администрациите на МОСВ и ИАОС, в това число изготвяне на мерки по оптимизация на администрацията и работните процеси в МОСВ и ИАОС и актуализация на нормативните и стратегическите документи във връзка с оптимизиране на структурата и подобряване на работните процеси. Провеждане на съпътстващи обучения, във връзка с функционалния анализ“.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

2500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, България

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията към изпълнението на поръчката са посочени в информацията към публичната покана и могат да бъдат открити на интернет адреса на Възложителя, в рубриката на „Профил на купувача“:http://www.moew.government.bg/?show=public_contracts&pid=84.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показатели за оценка и методика за определяне на комплексната оценка на офертите:Комплексната оценка е сбор от точките по показатели К1, К2 и К3. Комплексна оценка /КО/ = К1 + К2 + К3. Цена К1: максималният брой точки по този показател е 30 точки.К1 = (минимална предложена цена) / (цена предложена от участника) x (30 точки); Концепция за изпълнение на поръчката К2: максимален брой точки 40.Оценката на концепцията за изпълнение на поръчката (К2) е сбор от точките по показатели Т1 и Т2 и Т3: К2 = Т1 + Т2+ Т3, където:Подход за изпълнение на поръчката – Т1 - максимално 20 точки, График за изпълнение – Т2 - максимално 10 точки, Рискове за изпълнение на поръчката- Т3 - максимално 10 точки; Показател К3 - Предложен срок за изготвяне на документацията – максимална стойност 30 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик, от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, или чрез куриерска служба, адресиран до Министерство на околната среда и водите, гр. София 1000, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 22, партер, отдел „Канцелария и обслужване на едно гише“. 2. Върху плика всеки участник записва: Оферта за участие в обществена поръчка по реда на глава осма „а“ от ЗОП с предмет: „Подготовка на тръжна документация за избор на изпълнител на процедура за извършване на функционален анализ в администрациите на МОСВ и ИАОС, в това число изготвяне на мерки по оптимизация на администрацията и работните процеси в МОСВ и ИАОС и актуализация на нормативните и стратегическите документи във връзка с оптимизиране на структурата и подобряване на работните процеси. Провеждане на съпътстващи обучения, във връзка с функционалния анализ“. и посочва уникалният номер на поръчката, посочен в публичната покана, своето наименование, пълен адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес.3.Отварянето на офертите ще се извърши на 08.11.2014 г. в 11.00 часа, в сградата на Министерство на околната среда и водите на адрес: гр. София 1000, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 22.Настоящата обществена поръчка се финансира по проект: „Ефективна структура на администрациите на МОСВ и на ИАОС“, приоритетна ос І „Добро управление”, по подприоритет 1.1. „Ефективна структура на държавната администрация” на Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК), бюджетна линия BG051PO002/14/1.1-08; 4. МОСВ предоставя достъп до публичната покана, информация към публичната покана и приложенията към нея, които може да намерите на интеренет адреса на Възложителя: в рубриката на „Профил на купувача“: http://www.moew.government.bg/?show=public_contracts&pid=84, до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV на настоящата покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/11/2014