Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Дева Мария ЕООД, кв. Ветрен, За: Тодорка Тодорова, Р България 8000, Бургас, Тел.: 056 896266, E-mail: eproekti@saintsofia.com, Факс: 056 896282

Място/места за контакт: обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.devamaria.com.

Адрес на профила на купувача: www.devamaria.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и монтаж на Операционни лампи TOP LED за нуждите на „МБАЛ Дева Мария" ЕООД, съгласно приложена спецификация

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33100000

Описание:

Медицинско оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството е посочено в техническата спецификация към поръчката

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

кв. Ветрен, гр. Бургас

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик с ненарушена цялост от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка на адреса на Възложителят: гр. Бургас, кв. Ветрен. Върху плика участникът следва да посочи предмета на поръчката, наименованието на фирмата, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Представената оферта трябва да съдържа: 1. Валиден сертификат по ISO 9001:2008 за внедрена система за управление на качество. Сертификата трябва да е издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция "Българска служба за акредитация" или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. 2. Валиден сертификат за внедрена система по стандарт ISO 13485 или еквивалент. 3. Валиден сертификат за внедрена система по стандарт ISO 14001:2004 или еквивалент. 4. Представяне на участника с включен срок на валидност на офертата - Образец №1; 5. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП - Образец №2; 6. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 6 от ЗОП за липса на свързаност - Образец №3; 7. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП за видовете дейности от предмета на поръч-ката, които ще се предложат на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълни¬тели - Образец №4; 8. Декларация за съгласие за участие от подизпълнител (ако е приложима) - Образец №5; 9. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 12 от ЗОП за приемане на условията в проекта на дого¬вор - Образец №6; 10.Техническо предложение - Образец №7 11. Ценово предложение - Образец №10 Предложената цена трябва да включва всички разходи, необходими за изпълнение на поръчката. В предложената цена се включват и непредвидените разходи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

К1 - Цена - изразява се с цифра, представляваща съотношението между предложената най - ниска цена от кандидат в процедурата към, предложената цена от съответния кандидат, умножена с тегловен коефициент 80т. К1 = Цена мин. /най - ниска предложена цена/ х 80 Цена предл. /цена, предложена от съответния кандидат/ 2. К2 – Гаранционен Срок - изразява се с цифра, представляваща съотношението между предложеният най - кратък срок от кандидат в процедурата към предложеният от съответния кандидат срок, умножен с тегловен коефициент 20т.. К2 = Мин гар. срок. /най - краткия предложен гар. срок/ х 20 Гар. Срок на предл. /гар. срок, предложен от съответния кандидат/ Ккомпл.= К1 + К2 Максималният брой точки, който може да бъде присъден на участник е 100. На първо място се класира участника, чието предложение е получило най висока комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие заедно с образците могат да бъдат изтеглени на www.devamaria.com. Офертите на участниците ще бъдат отворени от комисия, назначена от възложителя, в първия работен ден след изтичане на срока за получаване на оферти, определен в публичната покана в сградата на МБАЛ Дева Мария ЕООД на адрес: гр. Бургас, кв. Ветрен в 10:00 часа. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/11/2014