Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Силвия Генова – гл.експерт в дирекция „Комуникации и протокол” в ЦУ на НАП, Република България 1000, София, Тел.: 02 98593258, E-mail: s.genova@nra.bg

Място/места за контакт: Дирекция КП, ЦУ на НАП, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/news?id=1888.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Възлагането на настоящата обществена поръчка има за предмет изработване на дизайн и отпечатване на 4 вида брошури с общ тираж от 350 000 броя и доставка до 6 териториални структури на НАП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79800000

Описание:

Печатни и други, свързани с печата услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изработване на дизайн и отпечатване на 4 вида брошури с общ тираж от 350 000 броя и доставка до 6 териториални структури на НАП. Срок от18 месеца, считано от датата на подписване на договор. Максимално допустима стойност за изпълнение на поръчката е 12500 без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

12500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ на НАП и 6 териториални структури на НАП

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката се изразява в изработването на дизайн и отпечатването на 4 вида брошури при следните параметри: Брошури с общ тираж от 350 000 броя със следните технически параметри: размер - формат А4 с две сгъвки; хартия: офсет – 80 гр.; цветност: 2+2; теми и тираж, разпределени както следва: 1. „Персонален идентификационен код. Как да го получа?” – 100 000 бр. 2. „Здравни вноски от самоосигуряващи се“ – 100 000 бр. 3. „Данъци и осигуровки на земеделските производители“ – 100 000 бр. 4. „Фискален контрол“ – 50 000 бр. Всеки отделен вид брошура се отпечатва в 10 дневен срок от получаване на одобрение за печат след изрична заявка от НАП подадена чрез електронната поща. Всяка заявка съдържа точно наименование на съответната брошура, текстов материал, който ще се съдържа в брошурата, необходимия за отпечатване тираж и разпределение на съответните количества по териториални структури на НАП. Срокът за представяне на графично оформление и предпечат на брошурите е два дни след получаване чрез електронната поща на заявка от НАП. Брошурите се доставят до териториалните структури на НАП в десет дневен срок от отпечатването им. Възложителят извършва плащане за всеки одобрен и заявен тираж на брошура по банкова сметка на изпълнителя, в срок до 30 (тридесет) дни от получаване на оригинална фактура, издадена от изпълнителя и въз основа на приемо-предавателен протокол, подписани от страна на НАП от координатора по договора. Документите се представят в дирекция БФ в ЦУ на НАП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/11/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите трябва да съдържат следната информация: • данни за лицето, което прави предложението (ЕИК - единен идентификационен код, съгласно чл. 23, ал. 4 от Закона за Търговския регистър – ако е юридическо лице; данни по документ за самоличност – ако е физическо лице), включително наличие на регистрация по ЗДДС, и координати за връзка, телефон, факс, адрес, представляващ и координатор за изпълнението; • предложение за изпълнение на предмета на поръчката, отговарящо на изискванията на описанието на предмета на поръчката; • ценово предложение, съобразено с изискванията на възложителя за максимално допустима стойност. • Срок на валидност на офертата – 90 дни от датата на подаване на предложението. Оценката на офертите ще се извършва по критерия "най-ниска цена". Предложената от участника цена следва да включва всички разходи по изпълнението. Посочената в раздел III. стойност на поръчката, в размер на 12500 лв. без ДДС е максимално допустима за изпълнението на поръчката. НАП предоставя достъп по електронен път до приложенията към поканата - технически спецификации, образци на техническо и ценово предложение за изпълнение на поръчката и проект на договор, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача". Отварянето на офертите е публично и ще се проведе на 14.11.2014г. от 14:00 часа в административната сграда на ЦУ на НАП, бул."Княз Ал.Дондуков" № 52. Съгласно чл.68 ал.3 от ЗОП на отварянето на офертите могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/11/2014