Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул.Симеон Велики 33, За: Ирина Николова - мл. експерт "Обществени поръчки", РБългария 7500, Силистра, Тел.: 086 816260, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Дирекция "Правна"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.silistra.bg/news.php.

Адрес на профила на купувача: http://poruchki.silistra.bg/news.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на независим финансов одит по изпълнение на дейностите и отчитане на разходите по проект: “Development of transport infrastructure in the cross border area Roseti, Calarasi County – Silistra Municipality" /Развитие на транспортната инфраструктура в трансгранична зона Росети- окръг Кълъраш- Община Силистра/, MIS-ETC Code: 321, договор № 53700/ 04.07.2013, изпълняван по Програмата за трансгранично сътрудничество България – Румъния 2007 – 2013 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79212000

Описание:

Одиторски услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

съгласно техническа спецификация на Възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

29904 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът трябва да отговаря на следните изисквания: 1. Да предложи минимум един експерт, вписан в „Публичен регистър на регистрираните одитори, членове на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България” или в еквивалентен регистър на държавата, в която участникът е установен, който ще се ангажира с изпълнението на настоящата обществена поръчка. По свое осмотрение участникът може да включи и други лица в екипа за изпълнение на поръчката. Изискуеми документи: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника. 2. Пълномощно в оригинал на лицето, което представлява участника, в случай че офертата не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация. 3.Оферта (Обр.1).При участници обединения се прилага копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лице, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващия. 4. Декларация за съгласие за подизпълнител (Обр.2) – когато е приложимо. 5.Техническо предложение (Обр.3) 6. Ценово предложение (Обр.4). 7. Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. „а”, „б”, „в”, „г”, „д” и ал. 2, т. 5 от ЗОП.. 8. Списък на лицата, отговарящи за изпълнение на поръчката (Обр.6). 9. Автобиография (Обр.7). 10. При подписване на договора за обществена поръчка определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП и заверено копие от Удостоверение, издадено от ИДЕС или друго еквивалентно, валидно за 2014г.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/11/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/11/2014