Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Благоевград, пл. "Георги Измирлиев" 1, За: Светлана Иванова - Главен експерт "Устойчиво развитие и евроинтеграция", Република България 2700, Благоевград, Тел.: 073 867743, E-mail: svetlana.ivanova@blgmun.com

Място/места за контакт: Отдел "Устойчиво развитие и евроинтеграция"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.blgmun.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.blgmun.com/cat151/1587/pokana-21102014.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Kомплексна консултантска услуга за изследване на ефективността на маркетинговите дейности по проект “Долината на Струма”, финансиран с Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013г., регистрационен номер BG161РО001/3.2-03/2012/009, Схема за безвъзмездна финансова помощ: BG161РО001/3.2-03/2012 „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите II”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71620000

Описание:

Услуги, свързани с анализи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Проучванията на рекламата са специализиран вид маркетингови изследвания, чиято цел е да подобрят ефективността й. Те изследват всеки от етапите на конкретната кампания, както и цялостния начин, по който потребителите възприемат рекламните послания. Изпълнителят трябва да предприеме необходимите мерки за осъществяване на следните дейности: - работа на терен; - социология; - анализ на ефекта и постигане на целеви индикатори; препоръки и др. По време на своята работа е небходимо консултантът да представи вариант и обсъждане на проект за доклад, както и финален вариант. Маркетинговите дейности, включени в проект "Долината на Струма", които подлежат на изследване и оценка на ефективността са детайлно описани в указанията към настоящата публична покана и най-общо включват разработване на туристически пакети, изготвяне на рекламно -информационни материали, организиране и провеждане на релкамно-нформационна кампания (национална и международна), включваща дейности като кампания с поместване на рекламни текстови линкове в световни интернет-търсещи машини и водещи социални медии/мрежи, публикуване на статии в специализирани чуждестранни издания – международни туристически издания общо 3 стр. и гръцки туристически издания - общо 3 стр., PR публикации във водещи електрони платформи на български, английски, румънски и гръцки език, рекламни банери във водещи електрони платформи (за една кампания с продължителност от две седмици при интензитет на ротацията 30%) на български, английски, румънски и гръцки език, планиране, изработване и реализиране на рекламна кампания - външна реклама /поставяне на билбордове/, кампания с платена реклама по национални и регионални TV канали, кампания с платена реклама по национални радиостанции

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

27677 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Благоевград, община Благоевград

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

• През последните 3 (три) години (2011, 2012, 2013 г.), считано от датата на подаване на офертата участникът следва да е изпълнил поне 1 (една) услуга с предмет еднакъв или сходен с предмета на обществената поръчка, а именно мониторинг и/или изследване и/или оценка и/или анализ на рекламно-информационни дейности и/или кампании и/или друга еквивалентна дейност, независимо от източникa на финансиране; Съответствието с поставеното изискване се доказва с представянето на списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга съгласно чл. 51, ал.4 от ЗОП; • Участникът да разполага с екип от минимум 2–ма експерти за изпълнение дейностите по обществената поръчка, както следва: - Ръководител екип, който да отговаря за цялостната координация на изследването. Той трябва да отговаря и за отчитането пред Възложителя. Ръководителят трябва да има завършено висше образование минимум степен „магистър” в следните специалности “Маркетинг“ или “Социология“ или еквивалентна и общ професионален опит от минимум 3 /три/ години. - Експерт „Маркетингови изследвания”, който да има завършено висше образование минимум степен бакалавър по специалността Маркетинг“ или “Социология“ или еквивалентна и доказан професионален опит минимум 2 /две/ години в областта на мониторинга и/или изследването, и/или оценката и/или анализа на рекламно-информационни дейности, и/или кампании и/или друга еквивалентна дейност. Съответствието с поставеното изискване се доказва с прилагане на списък на лицата, които ше бъдат ангажирани при изпълнението на поръчката с посочване на образованието, професионалната квалификация и общият им професионален опит.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият „Икономически най-изгодна оферта" включва следните показатели и тежести в комплексната оценка на офертите: 1. Техническа оценка 2. Финансова оценка 3. Оценка на срок за изпълнение Техническата оценка (ТО) на офертата се изчислява по формулата: ТО = Т1 +Т2, където: • Т1 оценява съответствието на предложената обосновка с изискванията за изпълнение на поръчката, посочени в Техническите спецификации (максимален брой точки 30). • Т2 оценява съответствието на предложената методология и методите за изпълнение на поръчката със заложеното в Техническите спецификации, както и обхвата на заложените дейности и под-дейности, които ще бъдат извършени за успешното изпълнение на договора.(максимален брой точки 70). Максималният брой точки, който всеки от Участниците може да получи по показателя Техническа оценка е 100 (сто) точки. Тежестта на общата техническа оценка ТО при изчисляване на комплексната оценка КО е 80 %. Финансова оценка Финансовата оценка ФО ще се изчислява на база предложената цена за изпълнение на поръчката. Максимална оценка от 100 (сто) точки се дава на най-ниското ценово предложение. Останалите оферти получават оценка по следната формула: ФО=(Фмин/ Фу) x 100 където: ФО е оценката на предложението на съответния Участник по този показател Фмин е минималната предложена цена Фy е предложената от съответния Участник цена Максималният брой точки, който може да получи всеки от Участниците по показателя финансова оценка е 100 (сто) точки. Тежестта на финансовата оценка при изчисляване на комплексната оценка (КО) на офертите е 10%. Оценка на Срок за изпълнението (ОС) Максималният брой точки, който може да получи всеки от участниците по показателя срок за изпълнение е 100 (сто) точки. Максималният брой точки получава офертата с предложен най-кратък оптимален срок, необходим за извършване на проектните дейности. Оценката на останалите оферти се определя по следната формула: ОС=( С мин/ Ск) *100, където. Смин - най - краткия предложен срок, необходим за организиране на дейностите в календарни дни Ск срок, необходим за организиране на дейностите, предложен от съответния кандидат в календарни дни; Тежестта на оценката на срока за изпълнение при изчисляване на комплексната оценка (КО) на офертите е 10%. Формулата за изчисляване на комплексната оценка е следната: КО = ТО х 0,80 + ФО х 0,10 + ОС х 0,10 където: • КО е комплексната оценка • ТО е техническата оценка на предложената оферта • ФО е финансовата оценка на предложената оферта • ОС е оценка на срока за изпълнение Оценката се закръглява с точност до два знака след десетичната запетая (0,00). Максималният брой точки, който може да получи всеки един от Участниците като комплексна оценка е 100 (сто) точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

31/10/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта следва да съдържа следните документи: • Списък на документите, съдържащи се в офертата – Приложение № 1; • Оферта – Приложение № 2; • Декларация за запознаване с условията на поръчката - Приложение №3; • Административни сведения - Приложение №4; • Документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър; • Декларация за участие на подизпълнител - Приложение № 5; • Декларация за съгласие за участие като подизпълнител - Приложение № 6; • Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата - Приложение 7; Доказателства за извършената услуга съгласно чл.51, ал.4 от ЗОП. • Списък на лицата, които участникът ще осигури за изпълнение на поръчката с посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния им опит – Приложение № 8; • Техническо предложение за изпълнение на поръчката - Приложение №9; • Ценово предложение - Приложение №10; • Проект на договор – Приложение 11; • Декларация за приемане условията на договора - Приложение № 12; • Декларация по чл. 55, ал. 7 от ЗОП – Приложение № 13; • Пълномощно на лицето, подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника); • Други, които участникът счита, че са от особена важност при оценката на офертата; От участие се отстраняват оферти, които са непълни или не отговарят на предварително определените условия в настоящите указания за подготовка на офертите. Всички разходи по подготовката и представянето на офертата са за сметка на участниците. Офертите ще бъдат отворени на 03.11.2014г. от 14:00 часа в зала 210 в сградата на община Благоевград.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

31/10/2014