Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Професионална гимназия по туризъм "Иван П. Павлов", бул. "Липник" № 4, За: Валерия Павлова, България 7000, Русе, Тел.: 082 841448, E-mail: pgt_ipp_ruse@abv.bg, Факс: 082 841448

Място/места за контакт: Русе, бул. "Липник" № 4

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://pgtourism.info.

Адрес на профила на купувача: http://pgtourism.info.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обектът на настоящата поръчка е доставката и монтажа на оборудване за кабинети по сервиране и барманство, сервитьорски офис и в санитарно – битови помещения.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39100000

Описание:

Мебелировка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обектът на настоящата поръчка е доставката и монтажа на оборудване за кабинети по сервиране и барманство, сервитьорски офис и в санитарно – битови помещения. За доставка са предвидени 8 вида артикули, като количеството за всеки отделен артикул е посочен в документацията, утвърдена за провеждането на процедурата. Стойността на договора не може да надвишава посочената прогнозна стойност.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33982 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Русе, бул. "Липник" № 4

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата може да участва всяко физическо или юридическо лице, което представи документите по точка 3 от раздел ІІ от документацията, когато те удостоверяват съответствие с изискванията по-долу. 2. За участниците да не са налице обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т.1 от ЗОП при подписване на договора. При подписване на договора и на основание чл. 101е, ал.2 от ЗОП, участникът определен за изпълнител следва да представи в оригинал: 1. документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП за лицата изброени в чл. 47, ал. 4 от ЗОП. 2. декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП, подписана от лицата по чл. 47, ал. 4 от ЗОП, съобразявайки разпоредбата на чл. 47, ал. 9 от ЗОП.3. други документи съгласно документацията и проектодоговора

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Оценяване и класиране на офертите 1.1. Офертите, допуснати до участие в процедурата, се оценяват и класират от комисията по т. 1.2. от настоящия раздел въз основа на критерия “икономически най – изгодна оферта” по следните показатели: 1.1.1. „Предложена цена” (К1). ТОЗИ коефициент има тежест 55%. Класирането по критерий К1 се извършва чрез съпоставяне на офертните цени на отделните кандидати и средната стойност от цените за всички оферти. Най-голям брой точки (10т.) получава най-близката до средната стойност офертна цена, а най-малко (2т.) най-отдалечената от нея. Останалите предложения получават междинни точки, отчитащи пропорционално разликата (в + или -). Получените по този начин точки се преизчисляват с коефициента на тежест (55%). 1.1.2. „Срок за изпълнение на доставката” (К2). Този коефициент има тежест 10%. Класирането по критерий К2 се извършва чрез съпоставяне на предложения от участниците срок за изпълнение. Най – голям брой точки (10т.) получава офертата с най – кратък срок за изпълнение, а най – малко (2т.) офертата с най – продължителен срок. Останалите предложения получават междинни точки, отчитащи пропорционално разликата (в + или -). Получените по този начин точки се преизчисляват с коефициента на тежест (10%). 1.1.3. „Качество на предложената доставка” (К3). Този коефициент има тежест 35%. Класирането по критерий К2 се извършва чрез съпоставяне и оценка на предложенията на участниците, като класирането по този показател се извършва при прилагане и спазване на следните критерии: а) участникът е разписал предложение за доставка, което показва пълно разбиране на целите й спрямо изискванията на възложителя и напълно съответства на неговите нужди – 10т. б) участникът е разписал предложение за доставка, което показва задоволително разбиране на целите й спрямо изискванията на възложителя – 4 т. в) участникът е разписал предложение за доставка, което показва незадоволително разбиране на целите й спрямо изискванията на възложителя – 1 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/10/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://pgtourism.info

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/10/2014