Версия за печат

BG-Сапарева баня

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Сапарева баня, ул. Германея 1, За: инж. Радка Георгиева, Р. България 2650, Сапарева баня, Тел.: 0707 23378, E-mail: sap_oba@abv.bg, Факс: 0701 47918

Място/места за контакт: Община Сапарева баня

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.saparevabanya.bg..

Адрес на профила на купувача: http://www.saparevabanya.bg..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Във връзка със законосъобразното изпълнение на договор № М13-22-166 от 25.08.2014 г. с наименование на проекта: „Повишаване на квалификацията на служителите в общинска администрация Сапарева баня , чрез усвояване на нови и затвърждаване, развитие и надграждане на придобити знания и умения”, е необходимо да бъдат разработени документации за провеждане на процедури по ЗОП и да бъдат възложени обществени поръчки. Изпълнителят следва да изпълни следните дейности по дейност 1 от проекта: А/ Изработване на документация за избор на изпълнител чрез публична покана - чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП за услуга с предмет: „Избор на изпълнител за Дейности по информация публичност проект с наименование: Повишаване на квалификацията на служителите в общинска администрация Сапарева баня , чрез усвояване на нови и затвърждаване, развитие и надграждане на придобити знания и умения” , във връзка с изпълнението на дейност 2 от проекта. Б/. Изработване на документация за избор на изпълнител чрез открита процедура - чл. 14, ал. 1, т. 2 от ЗОП за услуга с предмет: „Избор на изпълнител за услуга с предмет: Повишаване на квалификацията на служителите в общинската администрация чрез организиране и провеждане на обучения проект с наименование: Повишаване на квалификацията на служителите в общинска администрация Сапарева баня , чрез усвояване на нови и затвърждаване, развитие и надграждане на придобити знания и умения” във връзка с изпълнението на дейност 3 от проекта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79421000

Описание:

Услуги по управление на проекти, без строителните


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изработване на 2 броя пълни комплекта документации за възлагане на обществени поръчки за изпълнение на проект с наименование:„Повишаване на квалификацията на служителите в общинска администрация Сапарева баня , чрез усвояване на нови и затвърждаване, развитие и надграждане на придобити знания и умения”, финансиран по договор за БФП № М13-22-166 от 25.08.2014 г., Приоритетна ос - ІІ „Управление на човешките ресурси”, Подприоритит: 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация” по ОП „Административен капацитет, Бюджетна линия BG051PO002/13/2.2-14, описани в техническата спецификация, част от документацията за участие.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

3833 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Р.България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Описание на предмета на обществената поръчка и изисквания за изпълнение на поръчката - съгласно техническата спецификация, част от документацията за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/10/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите на участниците ще се приемат в деловодството на Община Сапарева баня на адрес: Община Сапарева баня, гр. Сапарева баня 2650, „Германея” № 1, всеки работен ден до датата и часа, посочени в публичната покана. Документацията за участие в процедурата може да бъде намерена на интернет адреса на Възложителя http://www.saparevabanya.bg в раздел "Профил на купувача". Отварянето на офертите ще се извърши на 30.10.2014г. в 11:00 часа в Заедателната зала, ет.3 на административната сграда на Община Сапарева баня на ул. „Германея” №1. Съгласно чл.68, ал.3 от ЗОП отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим на достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/10/2014