Версия за печат

BG-село Климент, община Каолиново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОУ "Георги Стойков Раковски", бул. "Съединение" №62, За: Хюсню Хюсниев - Директор, Република България 9970, село Климент, община Каолиново, Тел.: 087 8814213, E-mail: hus_68@mail.bg

Място/места за контакт: ОУ "Георги Стойков Раковски" с.Климент

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kaolinovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.kaolinovo.bg/bg/economic_develobment/klhrani.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за доставка на храна за нуждите на ОУ" Георги Стойков Раковски " с.Климент, община Каолиново, по обособени позици: Позиция №1 – Доставка на закуски за ученици от І до ІV клас Позиция №2 – Доставка на храна/КЕТЪРИНГ/ за обедно хранене на целева група по Проект BG051PO001-3.1.06 по ОП РЧР Дейността е кетъринг, а именно: да готви и доставя храна (ястия, хляб, пресни зеленчуци, плодове, напитки и други храни) за нуждите на ОУ " Георги Стойков Раковски ", с.Климент, по вид, качество и количества, съобразени с месечно меню, разработено и предложено от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, съобразено с действащите Наредби за здравословно хранене на учениците в ученическите столове или бюфети и утвърдено по действащата нормативна уредба.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15000000, 15894000, 15894210

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти
Преработени хранителни продукти
Ястия за училища


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата са ориентировъчни на база брой присъстващи ученици в съответния ден през целия период на доставките; Точното количество, качество, вид и асортимент се конкретизира, съобразно ежедневните потребности на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, вследствие на навременно подадени заявки от упълномощено от него лице.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

27120 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ОУ " Георги Стойков Раковски " с.Климент, Община Каолиново

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изготвянето на менютата да бъде съгласно Закона за храните, действащите към момента законови и подзаконови актове и нормативни изисквания, Наредба № 9 /16.09.2011 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата; Наредба № 23/2005 г. за физиологичните норми за хранене на населението и изискванията, включени в Техническите спецификации към документацията.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка на офертите се определя като сбор от оценките по всеки един от показателите. Участник, получил най-висока комплексна оценка се класира на първо място. Критерий за оценка на офертите - икономически най-изгодна оферта. Показатели за оценка и относителната им тежест Оценка на технически показатели – Кт Кт - Начини, методи и срокове на реагиране при рекламации от страна на Възложителя към Изпълнителя; /кратко описание на реагиране при рекламация от страна на Възложителя при изпълнение на дейностите по доставката, срокът за възстановяване на продуктите в случай на рекламация при доставки неотговарящи на качеството на храната/ Кт – Реагиране при рекламации /Участникът предложил икономически и технически най-изгоден метод за реагиране при рекламации получава най-висок брой точки 40, а за всеки следващ броя на точките ще се намалява с по 10/ Оценка на финансова оферта - Кф Кф = най- ниска обща цена х 60 цена дадена от участник /изразява съотношението между най ниската обща цена констатирана от комисията при отварянето на всички предложения към предложената цена дадена от конкретния участник, с тежест 60/ Комплексната оценка на офертите се определя като сбор от оценките по всеки един от показателите. КО = Кт+ Кф, където КО е общата комплексна оценка на участника . Участник, получил най-високата коплексна оценка се класира на първо място. Комисията съставя протокола за разглеждане, оценяване и класиране на офертите. След приключване на работата на Комисията, нейният председател представя протокола на Възложителя за утвърждаване на основание чл.101г, ал.3 от ЗОП. Заедно с него, председателят предава на Възложителя и цялата документация, свързана с проведеното разглеждане и оценка на офертите.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/10/2014 13:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подадените оферти ще се разгледат на 27.10.2014 г. в 14.30 ч. в дирекцията на ОУ "Георги Стойков Раковски", с.Климент, община Каолиново. Заседанието за отварянето на подадените оферти е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Неразделна част от настоящата публична покана са образци на документи публикувани в сайта на Община Каолиново на интернет адрес в Раздел "Профил на купувача": http://www.kaolinovo.bg/bg/economic_develobment/opsu

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/10/2014