Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Диана Михайлова, България 1111, София, Тел.: 029486 110, E-mail: diana.mihailova@registryagency.bg, Факс: 029486 110

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/bg/buyers/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Дейностите по информация и публичност са свързани с повишаване на информираността на всички заинтересовани страни. Във връзка с реализацията на дейности по информация и публичност по проект „Повишаване квалификацията на служителите от администрацията на Агенция по вписванията за по – ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им чрез обучения по английски език и обучения за професионално развитие”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”, номер на договора: № 13-22-133/01.07.2014г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79341400

Описание:

Услуги, свързани с рекламни кампании


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изработка и доставка на рекламно-презентационни материали – 50 бр. комплекти, съдържащи следните артикули: - Тефтер – пад – блокнот, размер А5, без дати, вътрешно тяло - офсет; - Рекламна папка с лепен джоб - картонена, размер А4; - Рекламен химикал- синьо мастило, автоматичен, едноцветен печат; - Изработка и доставка на банери – 4 бр. - изработване и дизайн на банери с размер 80 см. Х 200 см. - Публикации в интернет страницата на АВ – 2 бр. – подготовка на текст с необходимото съдржание, съдържащо информация за проекта и неговия напредък.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

908 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Р. България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник в процедурата има право да представи само една оферта. Срокът за валидност на офертата следва да бъде 45 дни след крайната дата за подаване на оферти. Лице, което участва в обединение или е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. Участниците следва да представят оферта за целия обем на поръчката, посочен в техническата спецификация по дейности и общо. Не се допуска представяне на варианти на офертата. При наличието на варианти на офертата, същата не се разглежда и се предлага за отстраняване. Офертите следва да отговарят на изискванията, посочени в настоящите указания, и да бъдат оформени по приложените към документацията за участие образци. В случай, че участник не представи всички изискуеми от Възложителя документи или не отговаря на изискванията, посочени в документацията, същият се предлага за отстраняване. Офертата и всички документи, съдържащи се в нея, се подписват от лицето, което представлява участника съгласно документа за регистрация, респ. удостоверението за актуално състояние (документа за самоличност- за физическите лица), или от надлежно упълномощено лице или лица, като в офертата се прилага нотариално заверено пълномощно на упълномощеното/ите лице/а. Всички документи, свързани с офертата, трябва да бъдат на български език, а представените документи на чужд език трябва да са съобразени с изискванията на чл. 56, ал. 4 от ЗОП. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „Вярно с оригинала”, дата и подпис на лицето/та, представляващо/и участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Техническо предложение /Т/- 40 т. Цена на предложенията /С/- 40 т. Срок за изпълнение /И/ - 20 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/10/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - http://www.registryagency.bg/bg/buyers/ Настоящата покана е в изпълнение на дейност по проект „Повишаване квалификацията на служителите от администрацията на Агенция по вписванията за по – ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им чрез обучения по английски език и обучения за професионално развитие”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”, номер на договора: № 13-22-133/01.07.2014г.Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Дата и място на отваряне на офертите: Отваряне на офертите подадени за участие в процедурата ще се проведе на 28.10.2014г. от 15:00 часа в сградата на Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" № 20, ет. 3. Заседанието по отваряне на офертите е публично и на него могат да присъстват лица съгласно чл. 101г, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/10/2014