Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Благоевград, Благоевград , пл. " Георги Иизмирлиев" № 1, За: Весела Димитрова, Република Блгария 2700, Благоевград, Тел.: 073 590992, E-mail: vdimitrova@blgmun.com, Факс: 073 884451

Място/места за контакт: Отдел "ПНООП"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.blgmun.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.blgmun.com/cat151/1571/iz-00-08102014.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изпълнение на дейности по публичност в рамките на проект: „Община Благоевград – Място за Етно Новаторство - ОБМЕН” финансиран от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства с договор за предоставяне на финансова помощ № БС-33.13-1-038/12.09.2014 година.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22150000, 22000000, 22140000

Описание:

Брошури
Печатни материали и свързани с тях продукти
Диплянки


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнителят трябва да предприеме необходимите мерки за осигуряване на информация и публичност чрез изработка, включително на дизайн, предпечат и отпечатване на материали – сертификати- 30бр, афиши - 10 бр, дипляни-50бр, брошури-30 бр, банер- 1бр, доклади-26 бр и сборник-20 бр, образователни модули -10бр и ръководство на обучителя -10 бр. съгласно изискванията на проект „Община Благоевград – Място за Етно Новаторство - ОБМЕН”.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

897 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Благоевград

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът трябва да е изпълнил успешно за последните 3 (три) години, считано до крайния срок за получаване на оферти или в зависимост от датата на учредяването му, не по-малко от 1 (една) услуги, еднакви или сходни с предмета на настоящата поръчка, със съответно относими към тях доказателства за изпълнение. *** Съответствието с поставеното минимално изискване се доказва с представянето на Списък – Декларация за услуги, еднакви или сходни с предмета на настоящата поръчка, изпълнени за период от 3 години до крайния срок за подаване на оферти или в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си - Образец 6. *** Към Списъка задължително следва да се приложат доказателства за извършената услугата; ***Доказателството за извършената услугата се предоставя под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата. *** Услуги в процес на изпълнение няма да бъдат разглеждани. Под услуги, „сходни с предмета на настоящата поръчка” следва да се разбира услуги свързани с изпълнение на мреки за публичност и визуализация, ркламни кампании, организиране на събития. Когато участникът предвижда участието на подизпълнители при изпълнение на поръчката документите за доказване на техническите възможности се прилагат и за подизпълнителите, като те трябва да са извършили поне една услуга сходна с предмет публичност и визуализация по проекти. В случай, че участникът участва като обединение или консорциум, който не е юридическо лице документите за доказване на техническите възможности и квалификация се представят само от лицата, от които ще се доказва критерият за подбор, а изикванията ще се прилагат спрямо обединението като цяло. Когато участник в процедурата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, в случай, че документите за доказване на техническите възможности и квалификация са на чужд език се представят и в превод. Ако участникът е обединение, документите се представят от всяко физическо или юридическо лице, включено в обединението.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/10/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Процедурата за избор на изпълнител е в рамките за проект „Община Благоевград – Място за Етно Новаторство - ОБМЕН” финансиран от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства с договор за предоставяне на финансова помощ № БС-33.13-1-038/12.09.2014 година.Получените оферти за изпълнение на услугата ще бъдат разгледани на 21.10.2014 г. от 10:00 часа в зала 210 на община Благоевград.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/10/2014