Версия за печат

BG-гр.Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Медицински университет "Проф.д-р Параскев Стоянов" Варна, ул."Марин Дринов" № 55, За: Иванка Кондова-Кръстева, Република България 9002, гр.Варна, Тел.: 052 677035, E-mail: kondova@mu-varna.bg, Факс: 052 677080

Място/места за контакт: Медицински университет "Проф.д-р Параскев Стоянов" Варна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.mu-varna.bg.

Адрес на профила на купувача: www.mu-varna.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Процедурата е по предоставяне на застрахователни услуги за нуждите на Медицински университет "Проф.д-р П.Стоянов" Варна,включваща: 1.Задължителна застраховка "Гражданска отговорност" и застраховка "Злополука" на местата в МПС-та собственост на МУ-Варна; 2. Застраховка "Каско" на МПС-та собственост на МУ-Варна; 3. Застраховка на имотите-публична държавна собственост, предоставени за управление на МУ-Варна.4. Застраховка „Професионална отговорност на медицински персонал“ в Медико-дентален център към МУ-Варна. Офертите трябва да бъдат подадени за всички застрахователни услуги. Договорът се сключва за срок от две години и влиза в сила от датата на неговото подписване от двете страни. Застрахователните полици по договора се сключват за срок от една година (за всяка една от двете години по отделно) като срокът на застраховане на всяко отделно имущество започва да тече от датата на издаване на съответната застрахователна полица.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1.Сключване на застраховка "Гражданска отговорност" на 8 МПС-та за срок от 1 година, считано от датата на изтичане на съответната застрахователна полица; застраховка "Злополука" на местата в МПС - общо 46 места, за срок от 1 година, считано от датата на изтичане на съответната застрахователна полица. 2. Сключване на застраховка "Каско" на 8 МПС-та за срок от 1 година, считано от датата на изтичане на съответната застрахователна полица. 3. Застраховане на недвижимото имущество - 12 имота, за срок от 1 година.4.Застраховка „Професионална отговорност на медицински персонал“ в Медико-дентален център към МУ-Варна.Предмет на застраховката: професионалните задължения на 38 (тридесет и осем) лица, от които: стоматолози – 27, хирурзи – 6, анестезиолози – 1, медицински сестри – 2, зъботехници – 2.Срок на застраховката: застраховката се сключва за срок от 1 (една) година.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Застрахователно покритие-застраховка “Гражданска отговорност” покрива гражданската отговорност на застрахованите физически и юридически лица за причинените от тях на трети лица имуществени и неимуществени вреди, свързани с притежаването и/или използването на МПС, за които застрахованите отговарят съгласно българското законодателство или законодателството на държавата, в която е настъпила вредата.Индивидуална застрахователна премия за всяко МПС по приложения списък, предложена от Застрахователя, на база минималните застрахователни суми, определени в Кодекса за застраховането.Застраховка "Злополука" на местата в МПС -за 8 броя МПС с общо 46 места, съгласно приложен списък.Застраховката покрива събития, свързани с живота, здравето и телесната цялост на лицата, намиращи се в МПС, настъпили вследствие на злополука, като застрахователното покритие се простира върху всички места в МПС, записани в регистрационния талон, включително и мястото на водача и е с начало момента на качване в МПС и край - момента на окончателното слизане от същото.Застрахователна премия-определя се с еднаква тарифна ставка, в процент от застрахователната сума за едно място и се начислява за всички регистрирани места в МПС, съгласно приложения списък. 2.Застраховка "Каско" на 8 МПС, съгласно приложен списък-покрити рискове-клауза "Всички рискове"застрахователната сума се определя по предложение на Застрахователя за всяко МПС по списъка. 3. Застраховане на 12 недвижими имота, застрахователно покритие-основно покритие, съгласно спецификацията.4.Застраховка „Професионална отговорност на медицински персонал“ в Медико-дентален център към МУ-Варна. Застрахователно покритие:На обезщетение по застраховката подлежат: -всички суми, които Застрахованият стане законно задължен да заплати като компенсация за телесно увреждане (вкл.трайна загуба на трудоспособност или смърт), причинено на пациент вследствие на небрежност, грешки или пропуски при професионално обслужване, което е предоставено, или би трябвало да бъде предоставено от страна на Застрахованият и/или негов служител със съответна медицинска квалификация. -разходите по уреждане на претенции, направени със съгласие на Застрахователя в границите на договорените лимити. База на застраховката: Застраховката обезпечава покритие на база претенции, предявени през периода на застраховката. Събитията, по които са предявени претенциите, следва да са настъпили през периода на застраховката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Застрахователна премия ГО-тежест 6; Застрахователна премия злополука на местата-тежест 2; Срок за изплащане на щети по ГО-тежест 1;Срок за изплащане на щети по злополука на местата-тежест 1; Застрахователна сума Каско-тежест 5; Застрахователна премия Каско-тежест 10; Срок за изплащане на щети по каско-тежест 3; Срок за отстраняване на щети по каско-тежест 2; Застрахователна премия недвижими имоти-тежест 68; Срок за изплащане на щети-тежест 2

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/10/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Изискуеми документи за участие: 1.Данни за участника – попълнен образец (Приложение № 10)- оригинал. 2.Документи, удостоверяващи представителната власт на лицето, от което изхожда предложението, в случай, че това не е законния представител на участника/– оригинал или нотариално заверено копие; 3.При участници обединения се представя и копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият.4.Попълнена оферта по образец (Приложение № 3)- оригинал; 5.Техническо предложение за изпълнение на изискванията на Възложителя – попълнен образец (Приложение № 5) - оригинал. 6.Ценова оферта по образец (Приложение № 6)с приложени Стойностни сметки (Приложение № 7)- оригинал. 7. Лиценз за извършване на застрахователна дейност, издаден от съответния компетентен орган и допълнителен лиценз /ако има такъв/ за застраховките предмет на процедурата – заверено от участника копие. 8. Общи условия на исканите от Възложителя застраховки.9.Декларация по приложения към документацията образец по чл.47, ал.9 от ЗОП (Приложение № 11) – оригинал10.Актуални към датата на подаване на офертата документи и/или информация, удостоверяващи начина на образуване (калкулация) на застрахователната премия по видове застраховки, посочени в настоящата обществена поръчка – заверено от участника копие.11.Опис на документите, съдържащи се в офертата Настоящата публична покана и приложенията към нея са публикувани в профила на купувача на електронната страница на Възложителя, www.mu-varna.bg/секция публични покани. Офертите се подават от участника или негов представител в запечатан, непрозрачен плик, надписан с предмета на поръчката, име, адрес, телефон, факс и електронен адрес на участника на адрес: гр. Варна, ул.”Марин Дринов” №55, ет.4, стая № 427 до 17:00 часа на 20.10.2014 год. Оферта представена след изтичане на крайния срок или в плик с нарушена цялост, не се приема от Възложителя и се връща на участника, като това обстоятелство се отбелязва в регистъра. Офертите ще бъдат отворени на 21.10.2014г. от 10:00 часа в сграда Ректорат на МУ-Варна, адрес: гр. Варна, ул.”Марин Дринов” №55. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/10/2014