Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, гр.София, ул."Елисавета Багряна" №20, За: Диана Михайлова, Р България 1111, София, Тел.: 029486 110, E-mail: diana.mihailova@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Място/места за контакт: ул."Елисавета Багряна" №20

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/bg/buyers/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата поръчка е избор на изпълнител за извършване на подготовка за тръжна документация за провеждане на открита процедура за избор на изпълнител за провеждане на обучения по англйиски език на служители на Агенция по вписванията“. Поръчката се провежда по графика на договор № 13-22-133/01.07.2014г. по проект: „Повишаване квалификацията на служителите от администрацията на Агенция по вписванията за по – ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им чрез обучения по английски език и обучения за професионално развитие”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79000000

Описание:

Бизнес услуги: право, маркетинг, консултиране, набиране на персонал, печат и охрана


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изработване на 1 бр. тръжна документация за провеждане на открита процедура по ЗОП с предмет „Подготовка за тръжна документация за провеждане на процедура за избор на изпълнител за провеждане на обучения по англйиски език на служители на Агенция по вписванията“ Документацията трябва да включва всички документи, визирани в чл. 28, ал. 1 от Закона за обществени поръчки.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

5000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да разполага с екип от експерти, които да изпълнят задачата, като сред тях задължително трябва да има и специалист по чуждоезиково обучение по английски език. Към офертата е необходимо да се представят документи, доказващи посочените по-горе обстоятелства (списък на експертите с документи, доказващи образованието им).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

- Ценово предложение „Предлагана цена” - Ц - максимален брой точки – 40 - Методология и организация за изпълнение на поръчката – М максимален брой точки – 60.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/10/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Поръчката се провежда по графика на договор № 13-22-133/01.07.2014г. по проект: „Повишаване квалификацията на служителите от администрацията на Агенция по вписванията за по – ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им чрез обучения по английски език и обучения за професионално развитие”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/10/2014