Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален военен университет "Васил Левски", бул. "България" № 76, За: Полковник Красимир Йорданов Кирилов, Р България 5006, Велико Търново, Тел.: 062 618850, E-mail: pur@nvu.bg, Факс: 062 618899

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nvu.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nvu.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Основен ремонт покрив на библиотека във факултет „Авиационен”, гр. Долна Митрополия” Oбществената поръчка е свързана с направа на скатен покрив с LT ламарина върху метална опорна конструкция, отводнителни елементи и частична хидроизолация с полизол. За изпълнение на предмета на обществената поръчка е изготвен проект във фаза „технически проект”, съдържащ следните проектни части: Обяснителна записка, статистически изчисления и Част „Конструктивна”. Видовете строително-монтажни работи са подробно описани в приложената към документацията за участие техническа спецификация. Техническият проект е на разположение на участниците в Ректората на факултет „Авиационен”, гр. Долна Митрополия.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45200000, 45260000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях
Покривни и други специализирани строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Прогнозна стойност на поръчката: – до 70 830,00 (седемдесет хиляди осемстотин и тридесет) лева без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

70830 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

факултет "Авиационен" на НВУ "Васил Левски" град Долна Митрополия

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания за технически възможности Кандидатите да притежават удостоверение за регистрация в централния професионален регистър на строителя с обхват на вписвания първа група – ІІІ-та-V-та категория, съгласно правилника за реда за вписване и водене на централния професионален регистър на строителя, придружен с валиден талон за 2014 година. - Кандидатите да притежават валидна застрахователна полица по чл. 171 от Закона за устройство на територията за професионална отговорност в строителството. - Участниците да имат изпълнени минимум 3 (три) договора, със еднакъв или сходен с предмета на настоящата поръчка , които да са изпълнили професионално и в съответствие с нормативните изисквания, доказани с удостоверения (референции) за добро изпълнение на договорите за последните пет години преди крайната дата за подаване на оферта за участие в настоящата поръчка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Kритерий за оценка на офертите: - „икономически най-изгодна оферта” Срок за изпълнение – 10 % Оценка на техническо предложение – 60 % Ценово предложение – 30 %

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/10/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата необходима за участие документация, включително методика за оценка и образци на документи ще бъдат на разположение на участниците на сайта на НВУ "Васил Левски" - www.nvu.bg - профил на купувача. Съгласно чл.101б, ал.1, т.6 от ЗОП, отварянето и разглеждането на представените оферти ще се извърши на 13.10.2014 г. от 09:00 ч. в НВУ "Васил Левски", бул. "България" № 76, Дома на културата, ет. 2 при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП (отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето).

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/10/2014