Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул. "Симеон Велики" №33, За: Р.Тодорова - мл. експерт"ОП" по отношение на подготовка на офертата, Р.България 7500, Силистра, Тел.: 086 816280, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Дирекция "Правна"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: www.silistra.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Групова Застраховка “Злополука” със застрахователно покритие за следните рискове: Смърт на застрахованото лице в резултат на злополука (трудова), настъпила в срока на застраховката, в това число злоумишлени действия на трети лица във връзка с прякото изпълнение на служебните задължения. Трайна нетрудоспособност на застрахованото лице в резултат на злополука (трудова), настъпила в срока на застраховката - изплаща се обезщетение като процент от застрахователната сума, равен на процента трайна неработоспособност определен от ТЕЛК/ НЕЛК. Временна загуба на трудоспособност в резултат на злополука (трудова), настъпила в срока на застраховката - изплаща се обезщетение в зависимост от продължителността на временната неработоспособност. Медицински разходи в следствие на злополука – над 10 (десет ) дни.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66512100, 66510000

Описание:

Застраховка "Злополука"
Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

„Групова застраховка Злополука” за служителите /7 бр./ от отдел „Инспекторат” при Община Силистра.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник следва да притежава валиден лиценз за извършване на застрахователна дейност и лиценз за съответния вид застраховка, по които той има право да извършва застраховане, освен в случаите на покриване на спомагателни рискове при условията на раздел ІІ, буква "В" от приложение №1 на Кодекса за застраховането.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/10/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията за участие, образците и приложенията към нея са достъпни на официалният сайт на Община Силистра - www.silistra.bg.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/10/2014