Версия за печат

BG-Златарица

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Златарица, ул. Стефан Попстоянов № 22, За: Албена Ценкова Конакчиева - директор на дирекция "Специализирана администрация", Република България 5090, Златарица, Тел.: 0615 35420, E-mail: ob_zlatarica@mail.bg, Факс: 0615 35478

Място/места за контакт: Община Златарица

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.zlataritsa.net.

Адрес на профила на купувача: http://www.zlataritsa.net/public_invitation.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа на територията на община Златарица за експлоатационен сезон 2014 – 2015 г. по обособени позиции, както следва: 1. Снегопочистване на общински пътища; 2. Снегопочистване на общински пътища VTR 1161 / ІІІ – 4004, Горско Ново село – Златарица / - Росно – Калайджии – Средно село – Дълги припек и VTR 3164 / VTR 1161, Калайджии – Средно село / - Резач ; 3. Опесъчаване на общински пътища”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90620000, 90630000

Описание:

Услуги по почистване на улици от сняг
Услуги по почистване на улици от лед


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

55,800 км. общински пътища на територията на община Златарица подробно описани в Техническата спецификация от документацията за участие. Прогнозната стойност е в лева, без ДДС общо за всички обособени позиции. Същата е определена съгласно Закона за Държавния бюджет на Република България за 2014 г. и Проекто - бюджета на Република България за 2015 г.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30717 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Златарица, област Велико Търново

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението следва да се извърши на основание Техническа спецификация, одобрена със Заповед № 778 / 30.09.2014 г. на Заместник кмета на Община Златарица. В Техническата спецификация са посочени конкретните видове работа, техническите изисквания, маршрутите по обособени позиции и др. изисквания. Оферта може да се подава за една или за повече обособени позиции. Съгласно Указанията за провеждане на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана, всяка оферта трябва да съдържа: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника - Образец № 1; 2. Оферта по чл. 101а, ал. 2 за възлагане на обществена поръчка по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП – Образец № 2 с приложени анализи на единичните офертни цени; 3. Представяне на участника – Образец № 3, което включва: - посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, Булстат и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата; - декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП - Образец № 4; 4. При участници обединения - копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението - и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият; 5. Информация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП - Образец № 5; 6. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител - Образец № 6 /ако е приложимо/; 7. Декларация за приемане на условията в проекта на договор по чл. 56, ал. 1, т. 12 от ЗОП - Образец № 7; 8. Списък – декларация на наличното техническо оборудване – Образец № 8, придружена от документи, доказващи наличието на описаното - заверени копия на документи за собственост, договори за наем и/или други еквивалентни документи, както и свидетелство за регистрация на всяка машина. Минималните изисквания за технически възможности и/или квалификация са посочени в т. 3 от Указанията за провеждане на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана; 9. Документ за регистрация по ЗДДС или еквивалентен /ако е приложимо/. Офертата следва да бъде валидна в срок най-малко 90 (деветдесет) календарни дни от крайния срок за получаване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката на офертите ще се извършва, както следва: - За обособена позиция № 1 – най-ниска цена за снегопочистване на един километър път; - За обособена позиция № 2 – най-ниска цена за снегопочистване на един километър път, и - За обособена позиция № 3 – най-ниска цена за опесъчаване на един километър път.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/10/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Настоящата Публична покана, Заповед № 778 от 30.09.2014 г. на Заместник кмета на Община Златарица, техническата спецификация, указанията за провеждане на процедурата и проекта на договор са публикувани на адреса на профила на купувача - интернет адрес: www.zlataritsa.net, меню "Публични покани". Образците на документацията за участие в настоящата процедура могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Златарица: www.zlataritsa.net, профила на купувача, меню "Публични покани". Офертата се представя в непрозрачен запечатан плик в деловодството на Община Златарица, ул. Стефан Попстоянов № 22 от участника или упълномощен негов представител лично, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или по куриер. Върху плика следва да се посочи предмета на поръчката, името на участника, седалище и адрес на управление (за физическо лице - постоянен адрес), адрес за кореспонденция, телефон, факс и адрес на електронна поща, както и за коя обособена позиция / позиции ще участва. Пликът с офертата се подава / изпраща на адрес: гр. Златарица, п.к. 5090, ул. Стефан Попстоянов № 22, Община Златарица с надпис: „Зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа на територията на община Златарица за експлоатационен сезон 2014 – 2015 г. по обособени позиции, както следва: 1. Снегопочистване на общински пътища; 2. Снегопочистване на общински пътища VTR 1161 / ІІІ – 4004, Горско Ново село – Златарица / - Росно – Калайджии – Средно село – Дълги припек и VTR 3164 / VTR 1161, Калайджии – Средно село / - Резач ; 3. Опесъчаване на общински пътища”, за Обособена/и позиция/и № ..............”. /Номер и наименование на позиция/ии/. Отварянето на офертите ще се извърши от комисия при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП на 14.10.2014 г. от 11:00 часа в административната сграда на Община Златарица, етаж трети, Заседателна зала, гр. Златарица, ул. Стефан Попстоянов № 22.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/10/2014