Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Ваня Зоровска, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: vzorovska@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Организиране, логистика и медийно отразяване на Заключителна тридневна международна конференция в гр. София по проект „Политики в областта на рециклирането на отпадъци, прилагани в страните-членки на ЕС” (R4R- Regions for Recycling), финансиран по Оперативна програма за трансгранично сътрудничество “INTERREG IV C“ на Европейския съюз“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79952000

Описание:

Услуги, свързани с организирането на събития


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Конкретни задачи на изпълнителя. 1.Хотелско настаняване; 2.Кетъринг; 3.Превод; 4. Изработка на информационни материали; 5.Организация и логистика на първа работна среща в рамките на конференцията; 6.Организация и логистика на втора работна среща в рамките на конференцията; 7 Организация и логистика на трета работна среща в рамките на конференцията; 8.Среща с медии на 23.10.2014 г. Пълна информация за дейностите и изискванията към тях се съдържат в техническото задание за поръчката. Посочената прогнозна стойност е без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са съобразно техническото задание за поръчката. Срока за изпълнение на поръчката е не по-късно от 27.10.2014 г. Изисквания към участника: 1. Участниците трябва да има опит в извършването на услуги, еднакви или сходни с предмета на поръчката: за последните 3 години, считано от датата, определена като краен срок за представяне на оферти, да е изпълнил и/или участвал в организацията или провеждането на минимум 1 събитие, или изработване на рекламни или информационни материали и др. 2. Доказването на опита се извършва с представяне на списък на услугите, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на оферта, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство (съгласно чл. 51, ал.4) за извършената услуга. Забележка: За „сходни услуги” по смисъла на настоящата обществена поръчка, се приемат „Организиране на информационни събития, пресконференции и др. публични събития, разработване и разпространение на печатни информационни или рекламни материали, публикации и др.“ 3. Участникът трябва да разполага с екип за изпълнение на поръчката, състоящ се от минимум 3 експерта, както следва: Експерт No 1 – Ръководител на Екипа, който да извършва цялостно управление и мониторинг и да отговаря на следните минимални изисквания на Възложителя: •Висше образование, в сферата на хуманитарните науки и/или икономическите науки и/или туризма или еквивалент; •да притежава минимум 1 година опит в организирането на събития и/или публични мероприятия и/или изработването на печатни информационни или рекламни материали и др. •Добро/отлично владеене на английски език. Експерт No 2 и Експерт 3 - Технически лица, отговарящи за подготовка, логистиката и техническата поддръжка на оборудването в залите, които да отговарят на следните минимални изисквания на Възложителя: •Завършено средно образвание; •Опит в техническата поддръжка на оборудване по време на публични събития. 4. Като доказателство за изпълнение на изискванията на възложителя към членовете на екипа всеки участник трябва да представи списък , в който да посочи образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на лицата, които отговарят за изпълнението на услугата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/10/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1. Оферта за участие (Образец № 1); 1.2. Списък на документите съдържащи се в офертата (Образец № 1а); 1.3. Административни сведения (Образец № 2); 1.4.Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. „а“-„д“ от ЗОП (Образец № 3-1); 1.5.Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП (Образец № 3-2); 1.6. Документи доказващи минималните изисквания за технически възможности и квалификация на участника: - списък по Образец № 4 на услугите, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на оферта, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство (съгласно чл. 51, ал.4) за извършената услуга. - списък по Образец №5, в който да посочи образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на лицата, които отговарят за изпълнението на услугата; 1.7. Теническо предложение - Образец № 6; 1.8. Ценово предложение (Образец № 7). 2. Образци № 1, № 2, № 3-1, 3-2, 4, 5, 6, 7, проекта на договор и техническото задание за настоящата поръчка са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секция Електронна община, раздел "Профил на купувача/Обществени поръчки. 3. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 90 /деветдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Офертата се подписва от представляващия участника или от надлежно упълномощените за целта лица, като в офертата се прилага в оригинал пълномощното от управляващия участника. 5. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. "Московска" № 33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 6. Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана. 7. При подписване на договора, спечелилият участник задължително представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за внесена гарания за изпълнение в размер на 3 % от стойността на договора без ДДС на следната банкова сметка на Столична община BG 72 SOMB 9130 3333 0083 01; BIC: SOMBBGSF, Общинска банка, клон „Врабча”, ул. „Врабча” № 6 на името на Столична община, дирекция „Финанси” или Банкова гаранция за срока на договора. 8.Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица, при спазване на установения режим за достъп до сградата. Офертите ще бъдат отворени на 10.10.2014г. от 09:30 часа в сградата на Столична община, ул. "Париж" №3.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/10/2014