Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Андрей Стаменов, Република България 1000, София, Тел.: 02 9377530, E-mail: astamenov@sofia.bg, Факс: 02 9377561

Място/места за контакт: ул. Париж №3, Партер, Стая №6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/op-so.asp.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на специализиран и обикновен /пътнически/ транспорт по обособени позиции: Обособена позиция №1 - Осигуряване на специализиран транспорт със специализирана апаратура и екип; Обособена позиция №2 - Осигуряване на обикновен /пътнически/ транспорт Дейностите са във връзка с изпълнението на Проект BG051PO001-5.2.12-0056-C0001 – „Разкриване на социални услуги в общността” по оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2007-2013г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60130000, 60140000

Описание:

Специализирани услуги за пътен превоз на пътници
Услуги на сухопътен пътнически транспорт, без разписание


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Услугите предмет на обособена позиция №1 и обособена позиция №2 се извършват по предварителна заявка от възложителя. Общата стойност на поръчката е 36 593,72 лева без ДДС в т.ч. за обособена позиция №1 до 19 093,72 лева без ДДС; за обособена позиция №2 до 17 500 лева без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

36594 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I.Изисквания към изпълнението на поръчката: 1.Превозът да се извършва с изправни превозни средства 2.Управлението на превозните средства да се извършва от шофьори, притежаващи необходимата квалификация 3.При евентуална повреда, която не може да бъде отстранена своевременно, превоза да се извърши от друго превозно средство за сметка на изпълнителя 4.Услугите ще се извършват по заявка от Възложителя отправена 24 часа по-рано. Изисквания към участниците: 1.Общи изисквания към участниците: 1.1.Участникът да има опит в извършване на дейности през последните три години, сходни с предмета на поръчката за съответната обособена позиция. 1.2.Участникът да разполага с валиден лиценз за извършване на превоз на пътници за всяка от обособените позиции. 2.Изисквания за обособена позиция №1: 2.1.Участникът да разполага с медицински екип за оказване на медицинска помощ по време на транспортиране – изискването се отнася за обособена позиция №1. 2.2.Участникът да разполага с минимум два специализирани автомобила – за обособена позиция №1, като всеки от тях да разполага със следните оборудване и апаратура: кислородна система, аспирационна система, електрокардиограф, дефибрилатор, гръбначна дъска с колани, приспособление за обездвижване на главата, носилка с падащи крака и обезопасителни колани, индивидуални седалки с колани, приспособление за качване на инвалидна количка, медикаменти 3.Изисквания за обособена позиция №2: 3.1.Участникът да разполага с минимум два пътнически автомобила в т.ч. 1 бр. – 4+1 места и 1 бр. 8+1 места – за обособена позиция №2.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за оценка е най-ниска цена за 1 км пробег. Участникът предложил най-ниска цена за 1 км пробег се класира на първо място, а останалите участници следват в низходящ ред, съгласно оферираната от тях цена.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/10/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1.Оферта за участие (Образец №1), подава се за всяка обособена позиция; 1.2.Техническо предложение за съответната обособена позиция (Образец №2-1 и 2.2); 1.3.Ценово предложение (Образец №3), подава се за всяка обособена позиция; 1.4.Списък на услугите (Образец №4), които са еднакви или сходни с предмета на поръчката за съответнта обособена позиция, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършените услуги. 1.5.Списък на медицинския екип (Образец №5), който ще бъде ангажиран с изпълнение на поръчката по обособена позиция №1, с посочване на квалификацията и ролята при изпълнение на поръчката за всеки член от екипа. 1.6.Списък на специализираните автомобили /собствени, наети, на лизинг и др./ (Образец №6-1) за обособена позиция №1 с приложени талони за регистрация с посочване на оборудването и апаратурата, налични за всеки от автомобилите 1.7.Списък на пътническите автомобили /собствени, наети, на лизинг и др./ (Образец №6-2) за обособена позиция №2 с приложени талони за регистрация. 1.8.Копие на лиценза за извършване на видовете услуги предмет на обособена позиция №1 и обособена позиция №2 – представя се за всяка обособена позиция, за която участника заявява участие. 2.Oбразци №1, №2, №3, №4, №5, №6-1 и №6-2 заедно със списък на социалните услуги в общността и списък на специализираните институции са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (раздел "Профил на купувача/Обществени поръчки"). 3.Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60/шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4.Офертата в настоящата обществена поръчка се представя на български език. 5.Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 6.Всеки участник може да подаде оферта за една или повече обособени позиции. 7.Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана! 8.За допълнителна информация относно техническите параметри на настоящата обществена поръчка – Мариян Стефанов – Главен експерт към Дирекция "Социални дейности", тел. 02 8035904. 9.Отварянето на офертите на участниците ще се проведе на 09.10.2014г. от 14:00ч. на ул. Париж №3, стая №109. 10.При подписване на договора, спечелилият участник задължително представя документ за внесена гаранция за изпълнение в размер на 5% от стойността на договора без ДДС, документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1., както и декларация по чл.47, ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/10/2014