Версия за печат

BG-Банско

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Банско, пл. „Никола Вапцаров” № 1, За: Сашка Въчкова, България 2770, Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: sv_bansko@yahoo.com, Факс: 0749 88633

Място/места за контакт: пл. „Никола Вапцаров” № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bansko.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bansko.bg/index.php/bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изграждане на паркинг на ул.”Глазне”, гр. Банско.Обекта се намира в регулацията на гр.Банско.Паркинга ще се построи от лявата страна на ул. Глазне. Започва от ОК 112 и завършва до ОК 695. Разстоянието между двете точки е 198,35м. Паркинга ще се построи на дължина от 118,28 м. и средна ширина от 6,60 м.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В количествената сметка приложена към документацията са описани обема и количеството на ремонтните работи, които трябва да бъдат извършени.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

125000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Банско

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Фирмата, изпълнител на строително-монтажните и ремонтни работи, следва да бъде вписана в централния професионален регистър на строителите в II-та група за строежи III-та категория (чл.137,ал.1 от ЗУТ). Фирмата, изпълнител на строително-монтажните и ремонтни работи да има валидна Застрахователна полица за застраховка „Професионална отговорност в строителството". В инженерно – техническия състав на участника за изпълнение на настоящата процедура да е включен поне един специалист със специалност инженер или техник, със съответната образователна степен и доказан професионален опит по специалността. Участниците трябва да представят с офертите си: 1. Копие от валидна Застрахователна полица за застраховка „Професионална отговорност в строителството” - заверено от кандидата копие. 2. Декларация за приемане условията на договора – оригинал, по образец; 3. Списък на инженерно – техническия състав за изпълнението на СМР и СРР- оригинал, по образец и доказателства за професионален опит. 4. Декларация за участие на подизпълнител(ако фирмата ползва такъв) - по образец; 5. Декларация от подизпълнител - по образец.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценяването на офертите се извършва на база критерий: Икономически най-изгодна оферта. Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: КО = П1 + П2, където: П1 – Срок за изпълнение на поръчката – с тежест 40 точки П2 – Предлагана цена – с тежест 60 точки Максимална комплексна оценка (КО) = 100 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/10/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се представи в запечатан, непрозрачен плик, като върху лицевата му страна е необходимо да посочите: наименование на поръчката, името на подателя, както и точен адрес, телефон, факс и е-mail за връзка. Офертите се подават в „Деловодство” - общинска администрация Банско, гр. Банско, пл. Никола Вапцаров 1, от 8.00 – 16.30 ч. на 08.10.2014г. Неразделна част от настоящата Покана са: Образец на Оферта, Техническа спецификация, количествена сметка и одобрени работни проекти, Проект на Договор, Декларация за приемане клаузите на договора - образец, Образец на Списък на инженерно - техническия състав за изпълнението на СМР, Декларация за участие на подизпълнител и Декларация от подизпълнител. Същите се намират на профила на купувача, раздел Публични покани. При подписването на договора класираният на първо място трябва да представи: Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП (Свидетелство за съдимост); Декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП; Документ за внесена гаранция за добро изпълнение. Отварянето на офертите ще се извърши на 09.10.2014 г, в 11:00 ч., в Заседателна зала на Община Банско, пл. "Никола Вапцаров" № 1, ет. 2. На него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на община Банско, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/10/2014