Версия за печат

BG-Каолиново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЩИНА КАОЛИНОВО, пл."Украйна" №4, За: Незиха Сюлейман Исмаил - директор на Д "АОЧР", РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 9960, Каолиново, Тел.: 05361 2210, E-mail: kaolin_edu@abv.bg, Факс: 05361 2110

Място/места за контакт: Община Каолиново

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kaolinovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.kaolinovo.bg/bg/economic_develobment/porychki.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Осигуряване на комплексна услуга за извънгаранционна поддръжка и ремонт на служебните автомобили в Община Каолиново” с две обособени позиции: 1. "Осигуряване на комплексна услуга за извънгаранционна поддръжка и ремонт на училищните автобуси в Община Каолиново" 2. "Осигуряване на комплексна услуга за извънгаранционна поддръжка и ремонт на леките и товарните автомобили в Община Каолиново"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50111000, 50113000, 50114100, 50112000

Описание:

Услуги по управление, техническо обслужване и ремонт на автомобилния парк
Услуги по техническо обслужване и ремонт на автобуси
Услуги по ремонт на товарни автомобили
Услуги по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозните стойности по обособени позиции, които представляват и максималния финансов ресурс на Възложителя са както следва: 1. по първа позиция 25 000,00 без ДДС/30 000,00 с ДДС 2.по втора позиция 40 900,00 без ДДС/49 080,00 с ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Каолиново.

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на предмета на поръчката се изразява в сервизно обслужване, което ще се извършва след писмена заявка на Възложителя и включва: 1. Техническо обслужване в пълен обем и периодичност, съгласно предписанията на производителя на съответната марка автомобилна техника, изразяващо се в смяна на филтри и масла и извършване на проверка и оглед на системите, възлите и агрегатите за правилното им функциониране. 2. Текущ ремонт: Текущият ремонт обхваща всички дейности по привеждането на системите, възлите и агрегатите в изправно състояние. Всички операции, свързани с ремонта трябва да се извършват в съответствие с препоръките на завода производител на съответния автомобил. 3. Доставка на резервни части, материали и консумативи, необходими за извънгаранционната поддръжка и ремонта. Офертата се представя от участника или от негов надлежно упълномощен представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, или чрез куриерска служба със съответно известие за доставяне. В случай, че офертата е изпратена по пощата с обратна разписка или с куриерска служба, то изпращането й трябва да бъде така организирано, че да гарантира получаването й от възложителя до изтичане на крайния срок за получаване на оферти. Участниците са обвързани с предложенията си за период от 90 календарни дни от крайния срок за получаване на офертите. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или негов представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес и наименованието на обществената поръчка. Пликът с офертата следва да съдържа: 1. Оферта и Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника (Приложение №1.); 2. Приложение № 2 – Административни сведения с Посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция и регистрация по ЗДДС(ако е приложимо); 3. Ценово предложение (Приложение № 2). За всяка обособена позиция да се представи отделно предложение; 4. Техническо предложение (Приложение №3) За всяка обособена позиция да се представи отделно предложение; 5. Декларация за разполагаемото техническо оборудване и за наличие на сервизна база(Приложение №4); 6. Декларация за подизпълнителител (Приложение №5), които ще участват при изпълнението на поръчката, и дела на тяхното участие, ако участникът предвижда подизпълнители (в офертата или на отделна бланка) и документите, свързани с % на тяхното участие. 7. Декларация за съгласие за участие на подизпълнител (Приложение №6). 8. Проект на договор (Приложение №7). 9. Декларация от участника, че приема условията в проекта на договор (Приложение №8).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

КО = П1 + П2 + П3 + П4 П1 – Предложена цена за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка) при извършване на текущ ремонт на превозните средства – с коефициент на тежест 0,3 (относително тегло 30%) и максимален брой точки – 30 точки. П2 – Предложен гаранционен срок – с коефициент на тежест 0,2 (относително тегло 20%) и максимален брой точки – 20 точки. П3 – Предложена отстъпка от доставната цена на резервните части и консумативите, необходими за извършване на текущ ремонт – с коефициент на тежест 0,3 (относително тегло 30%) и максимален брой точки – 30 точки. П4 – Разстояние на най-близкото сервизно помещение до общинския център – с коефициент на тежест 0,2 (относително тегло 20%) и максимален брой точки – 20 точки. Максимална комплексна оценка (КО) = 100 точки П1= 100 х (Сmin / Сi) х 0,3 където: Сmin – представлява най-ниската предложена цена за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка). Сi – представлява предложената цена за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка) от съответния участник. П2 = 100 х (Мi / Мmax) х 0,2 където: Мmax – представлява максималният (най-дълъг) предложен гаранционен срок /в месеци/. Мi – представлява гаранционния срок, предложен от съответния участник /в месеци/. П3 = 100 х (Оi / Оmax) х 0,3 където: Оmax – представлява предложения най-висок процент отстъпка от доставната цена на необходимите резервни части и консумативи. Оi – представлява процента отстъпка от доставната цена на необходимите резервни части и консумативи, предложен от съответния участник. П4= 100 х (Рmin / Рi) х 0,2, където: Рmin – – разстоянието на най-близкото сервизно помещение до общинския център (в километри). Рi – разстоянието на сервизното помещение на съответния участник (в километри). В случай, че определените по тази методика комплексни оценки на две или повече оферти са равни, за икономически най-изгодна се приема тази оферта, в която се предлага най-ниска предложена цена за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка) при извършване на текущ ремонт на превозните средства. При условие, че и предложените цени за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка) при извършване на текущ ремонт на превозните средства са еднакви, се сравняват предложените отстъпки от доставната цена на резервните части и консумативите, необходими за извършване на текущ ремонт (в проценти) и се избира офертата с по-благоприятна стойност по този показател. Ако и те са равни се тегри жребий.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/10/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подадените оферти ще се разгледат на 09.10.2014 г. в 10.30 ч. в ритуалната зала на община Каолиново. Заседанието за отварянето на подадените оферти е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Неразделна част от настоящата публична покана са образци на документи публикувани в сайта на Община Каолиново на интернет адрес http://www.kaolinovo.bg/bg/economic_develobment/porychki в Раздел "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/10/2014