Версия за печат

BG-Раднево

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Мини Марица-изток" ЕАД, ул. "Георги Димитров" №13, За: Даниел Демирев - експерт търговия; Милен Минчев - инж. механик; Румен Ибришимов -р-тел звено „ТН на СПО и МБ“;, Република България 6260, Раднево, Тел.: 0417 83305/3073/; 0417 83305/3163/; 0417 83305/3445/, E-mail: ddemireff@marica-iztok.com, Факс: 0417 83363

Място/места за контакт: отдел "Търговски", отдел "Механичен", отдел ЗБУТ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.marica-iztok.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.marica-iztok.com/bg/public_kof.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на кислород сгъстен под налягане в бутилки”- (рег. № 152/2014 г. - ПП), съгласно Технически изисквания - Приложение № 1, която може да бъде намерена в профила на купувача, посочен по-горе. Трябва да се участва за цялостно изпълнение предмета на поръчката.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

24111900

Описание:

Кислород


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

8000 броя бутилки.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

DDP складова база на Възложителя в рудник „Трояново-1”, с. Трояново, рудник „Трояново-север”, с. Ковачево и рудник „Трояново-3”, с. Медникарово, съгласно Инкотермс /2010/

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към изпълнението: съгласно технически изисквания - Приложение №1, което може да бъде намерено в профила на купувача, посочен по-горе в настоящата публична покана. 2. Срокове и начин на изпълнение на поръчката: до 12 (дванадесет) месеца след датата на сключване на договор, по заявки, подадени от рудниците и обобщени от отдел „Логистика и контрол”. Срок за изпълнение на заявка – до 24 (двадесет и четири) часа след подаването й. 3. Условията на плащане: до 30 (тридесет) календарни дни след датата на всяка доставка, по банков път, на база двустранно подписан приемо-предавателен протокол и представена фактура-оригинал. 4. Участниците да представят с офертата си: 4.1. Заверено копие от протокола за проверка от органите за Държавен технически надзор, доказващ, че пълначната станция има валидна регистрация от съответния РО на „ИДТН”; 4.2. Кратко описание на технологичния процес и производствените възможности на пълначната станция, с посочени технически параметри и химически показатели на кислорода; 4.3. Копие на лиценз или сключен договор с лице, имащо право да осъществява технически надзор на съоръженията с повишена опасност по т.2.2. на Приложение №1 от Наредбата за условията и реда за издаване на лицензии за осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност и за реда за водене на регистър на съоръженията, приета с ПМС № 187/21.09.2000 год. – заверено от участника; 4.4. Информационен лист за безопасност – заверено копие на български език; 4.5. Декларация за качеството на кислорода. 5. Не се позволя в офертата на участника да се представя повече от един вариант за изпълнение на поръчката. 6. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (свидетелство за съдимост - оригинал или нотариално заверено копие) и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. При наличие на някое от обстоятелствата, Възложителят не сключва договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/09/2014 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Източник на финансиране на поръчката: собствени средства. Офертата е по образец на Възложителя. В срок до 3 календарни дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, участниците могат да изискват от възложителя писмено разяснения по публичната покана и приложенията към нея. Въпросите следва да бъдат изпратени на факс: 0417/8 33 63. Писмените разяснения ще бъдат публикувани в профила на купувача. С публичното предоставяне на информацията се счита, че всички заинтересовани кандидати и участници са уведомени. Резултатите от работата на комисията ще бъдат публикувани в профила на купувача. Адрес за подаване на оферта: град Раднево 6260, ул. „Георги Димитров” № 13, „Мини Марица-изток” ЕАД, Регистратура на отдел "Търговски", ет.6, стая 609. Офертата трябва да бъде представена в запечатан, непрозрачен плик, на който да е обозначен адреса на подателя и предмета на поръчката. Отварянето на офертите ще се извърши публично на 29.09.2014 г. от 10:30 часа в заседателна зала на Възложителя (административна сграда, партер). На отварянето могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/09/2014