Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Габрово, пл. "Възраждане" № 3, За: Милко Ников и инж. Иван Кинов; Теодора Томова; инж. Янка Здравкова, Република България 5300, Габрово, Тел.: 066 818321; 067113 2210; 066 818382, E-mail: zdravkova@gabrovo.bg, Факс: 066 809371

Място/места за контакт: Община Габрово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gabrovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.gabrovo.bg/articles/index/lang:bg/p:166.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката включва авариен ремонт на две сгради – общинска собственост, находящи се в с. Враниловци: сграда „Кметство” и сграда „Дом на културата и читалище”.Видовете СРР са съгласно приложената ориентировъчна КС - Приложение N:4. Срокът за изпълнение на възложените строително-ремонти работи (СРР) се оферира от участника в календарни дни, считано от датата на подписване на договора до съставяне на констативен протокол за приемане на извършените СРР (Акт обр.15),но не повече от 35 календарни дни.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимална стойност на поръчката: 13916.67 лв. (тринадесет хиляди деветстотин и шестнадесет лева и 67 стотинки) без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

13917 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Габрово, с. Враниловци

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За допускане до участие в настоящата процедура всеки участник задължително представя: 5.1 Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника или от упълномощено от него лице. 5.2 Административни сведения (Образец № 1), съдържащ данни за лицето, което прави предложението - посочва се единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата. В случай, че участникът е обединение информацията се представят за всяко физическо или юридическо лице, включено в обединението. 5.3 Техническо предложение (Образец № 2) с приложения към него, съгл. образеца; 5.4 Ценово предложение (Образец №3); 5.5 Попълнена ориентировъчна количествена сметка /на хартиен и електронен носител/ (Образец № 4), приложение към Ценовото предложение; 5.6 Декларация от участника, че е извършил оглед на обектите (Образец № 5); 5.7 Декларация за приемане условията на проекта на договор (Образец № 6); 5.8 Заверено копие от актуален лиценз за регистрация в Централния професионален регистър на строителя, за строежи – първа група, минимум V-тa категория, или еквивалент за чуждестранни участници; 5.9 Заверено копие от валидна застраховка "професионална отговорност" съгласно чл.171 от ЗУТ или еквивалент за чуждестранни участници. Всички документи, представени от Участника, следва да бъдат в оригинал или копие, заверено с подпис и печат, с гриф “Вярно с оригинала”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/09/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик в деловодството на Община Габрово. Пликът с офертата следва да съдържа следния надпис: ОФЕРТА Община Габрово гр. Габрово 5300; пл. ”Възраждане ” № 3 за: „Аварийни ремонтни работи на административни сгради – общинска собственост, находящи се в с. Враниловци” ....................../име на Участника/ ..................................... /адрес за кореспонденция/ ..... /лице за контакт, телефон, факс и електронен адрес/ Офертите ще се отварят в 11.30 часа на 24.09.2014 г. в Зала, ет. 3 /сградата на Община Габрово – пл. Възраждане №3/. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват Участниците в процедурата или техни упълномощени представители, представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата. Срокът на валидност на офертата не може да бъде по-малък от 90 календарни дни считано от крайния срок за получаване на оферти.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/09/2014