Версия за печат

BG-Разград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Разград, бул. "Бели Лом" № 37а, За: Хубан Соколов, Република България 7200, Разград, Тел.: 084 618171, E-mail: obshtina@razgrad.bg, Факс: 084 660090

Място/места за контакт: юрисконсулт-обществени поръчки в Дирекция "Правно и нормативно обслужване"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.razgrad.bg.

Адрес на профила на купувача: www.razgrad.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Застраховане на МПС, собственост на Община Разград, със застраховки „Пълно автокаско“, „Злополука на местата в МПС“ и „Гражданска отговорност“ на автомобилистите“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000, 66516000, 66514110

Описание:

Застрахователни услуги
Застраховка "Гражданска отговорност" на превозни средства
Услуги по застраховане на сухопътни превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Настоящата обществена поръчка обхваща извършване на услуга по застраховане на МПС, собственост на Община Разград, със застраховки „Пълно автокаско“, „Злополука на местата в МПС“ и „Гражданска отговорност“ на автомобилистите, подробно описана в Приложение № 1 - "Техническо задание" към настоящата публична покана, като посочената по - долу прогнозна стойност е без вкл. ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

37966 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Разград, с адрес: гр. Разград, бул. "Бели Лом№ 37А

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на настоящата обществена поръчка са подробно описани в Приложение № 1 - "Техническо задание" към публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/09/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация може да бъде получена на тел. 084/618171.На участниците е осигурен пълен достъп по електронен път до документите, свързани с поръчката на адрес www.razgrad.bg в рубрика "Обществени поръчки. Профил на купувача”. Офертата се изготвя и подава съгласно одобрения от Възложителя образец Приложение № 2 към настоящата публична покана, като участниците нямат право да променят образеца, както и образците на приложенията към нея. Изготвената оферта с приложенията се представя в запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост плик, с надпис - Оферта за участие в обществена поръчка с предмет „Застраховане на МПС, собственост на Община Разград, със застраховки „Пълно автокаско“, „Злополука на местата в МПС“ и „Гражданска отговорност“ на автомобилистите“, като участникът вписва името си, адрес за кореспонденция, лице за контакт, телефон, по възможност факс и електронен адрес. Офертите се подават във фронт-офис № 4-„Деловодство”, партерен етаж на Община Разград, 7200, гр.Разград, бул. „Бели Лом” № 37А, до срока определен в настоящата публична покана. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредния номер, датата и часа на получаването и посочените данни се записват във входящ регистър, за което на приносителя се издава документ. Възложителят не приема за участие в настоящата обществена поръчка и връща незабавно на участниците офертите, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване или в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват в регистъра. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в настоящата обществена поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Публичното отваряне на офертите ще се проведе на 19.09.2014 г. от 10:00 часа. Място на отваряне на офертите - в сградата на Община Разград, гр. Разград, бул. „Бели Лом” № 37А, партерен етаж, зала № 102.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/09/2014