Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Градски транспорт" ЕАД, ул. "Тролейна" № 48, За: Мирослав Минчев, България 9000, Варна, Тел.: 052 572200, E-mail: gtvarna@abv.bg, Факс: 052 755121

Място/места за контакт: Района на ,,Градски транспорт” - ЕАД – гр. Варна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gtvarna.com.

Адрес на профила на купувача: www.gtvarna.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка включва доставка на работно облекло, работни обувки и лични предпазни средства за нуждите на „Градски транспорт” ЕАД - гр. Варна по 3 (три) обособени позиции: - Обособена позиция №1 – доставка на работно облекло - Обособена позиция №2 – доставка на работни обувки - Обособена позиция №3 – доставка на лични предпазни средства

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

18100000

Описание:

Работни дрехи, специално работно облекло и аксесоари


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

І-ВА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: ДОСТАВКА НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО 1.1 Доставка на 150 комплекта студо- и влагозащитно облекло състоящо се от полугащеризон с яке 1.2 Доставка на 30 комплекта студо- и влагозащитно облекло със светлоотразителни ленти, състоящо се от полугащеризон с яке 1.3 Доставка на 100 комплекта работно облекло, състоящо се от две части ІІ-РА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: ДОСТАВКА НА РАБОТНИ ОБУВКИ 2.1 Доставка на 60 чф. работни обувки масло- и киселинно устойчиви, антистатични. 2.2 Доставка на 10 чф. водозащитени работни обувки. 2.3 Доставка на 130 чф. защитни обувки с метални бомбета, масло- и киселинно устойчиви, антистатични, с устойчиво на пробождане ходилo. 2.4 Доставка на 10 чф. водозащитени ботуши. ІІІ-ТА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: ДОСТАВКА НА ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА 3.1 Доставка на 1200 чф. ръкавици с 5 пръста (обикновени). 3.2 Доставка на 300 чф. ръкавици с 5 пръста (външната част на дланта с кожа). 3.3 Доставка на 10 бр. престилка за заварчик. 3.4 Доставка на 10 чф. гамаши за заварчик. 3.5 Доставка на 10 чф. ръкавели за заварчик. 3.6 Доставка на 10 чф. ръкавици за заварчик.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Района на ,,Градски транспорт” - ЕАД – гр. Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изготвяне на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към обявените от Възложителя условия. Участниците в процедурата са длъжни да спазват изискуемите срокове и условия, посочени в публичната покана, техническите спецификации и документацията по процедурата за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана. Участниците задължително представят оферта за съответната обособена позиция или позиции, обект на поръчката. Участникът следва да представи приложени в офертата си за участие, документи в обхвата, посочен в чл.101в от ЗОП и съгласно условията на Възложителя за участие в настоящата процедура. Участниците представят в ценовото си предложение крайна цена за обекта на обществената поръчка чрез публична покана, без включен ДДС (с включени всички разходи на участника за изпълнението на поръчката, включително стойността на доставяните стоки, осигуряване на специалисти за вземане на мярка на служителите, технически средства, транспорт, товарно-разтоварни дейности, мита и др.). ДДС се начислява отделно. Посочените от участника цени са окончателни и не подлежат на промяна за целия срок на договора. Допуснати грешки или пропуски в изчисленията на предложените цени са за сметка на участника. Повече информация относно изискванията за изпълнение на поръчката и другите условия за подготовка на офертата е посочена в документацията за участие, публикувана на сайта на дружеството www.gtvarna.com в профила на купувача.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/09/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на всеки един кандидат за изпълнител трябва да отговаря на нормативната уредба, посочена в глава 8,,а" от ЗОП. Допълнителна информация и документация за участие, съдържаща образци и документи, които са неразделна част от настоящата общественa поръчкa, възлагана чрез публична покана, са публикувани на сайта на дружеството www.gtvarna.com в профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/09/2014