Версия за печат

BG-село Кърнаре

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОУ"Васил Левски", ул."1-ва" № 24, За: Илия Станджиков, България 4337, село Кърнаре, Тел.: 03135 2226, E-mail: oykarnare@gmail.com

Място/места за контакт: ОУ"Васил Левски" с. Кърнаре

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: oyvasillevskikarnare.alle.bg.

Адрес на профила на купувача: oyvasillevskikarnare.alle.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ежедневна доставка по предварителна заявка на възложителя на закуска за децата от подготвителен клас и учениците от І до ІV клас и обяд за учениците от І до VІІ клас от ОУ „Васил Левски" с. Кърнаре в учебните дни за периода от 16.09.2014 г. до 15.06.2015 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Закуска за 111 даца от подготвителен клас и ученици за 160 учебни дни за периода от 16.09.2014 г. до 31.05.2014 г. Обяд за 111 ученици за 170 учебни дни за периода от 16.09.2014 г. до 15.06.2015 г. Броят на закуските и обядите е съгласно заявка на Възложителя, като той си запазва правото да увеличава или намалява количествата спрямо броя на присъстващите ученици.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42008 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ОУ "Васил Левски" с. Кърнаре, община Карлово ул."1-ва" № 24

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: 1.Участникът да разполага минимум с 1 бр.обект за производство и търговия с храни, регистриран в ОДБХ, респективно в РИОКОЗ / РЗИ, съгласно чл. 12 от Закона за храните, във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ. За чуждестранни участници - еквивалентни документи на тези, посочени в настоящата точка, съобразно законодателството по местоседалището им; 2. Участникът да разполага минимум с 1 бр. МПС за изпълнение на поръчката, което е регистрирано в ОДБХ, респективно в РИОКОЗ / РЗИ, във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ. За чуждестранни участници - еквивалентни документи на тези, посочени в настоящата точка, съобразно законодателството по местоседалището им; 3. Участникът да разполага с квалифициран персонал за изпълнение на поръчката: минимални изисквания: 1 готвач - технолог; 1 шофьор на МПС за доставка на готовата храна; Всяка оферта за участие задължително трябва да съдържа: 1. Оферта (образец № 1); 2. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър; 3. Декларация за квалифицирания персонал на участника за изпълнение на поръчката (образец № 4); 4. Списък на регистрираните в ОДБХ транспортните средства, с които разполага участникът за изпълнение на поръчката (образец № 5); 5. Копия от документи за собственост, договори за наем и документи за лизинг на транспортните средства, регистрирани в ОДБХ; 6. Заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на транспортните средства в ОДБХ, респ. удостоверения от РИОКОЗ / РЗИ, издадени до влизането в сила на ЗБАБХ за срока, за който са издадени; 7. Списък за наличните собствени или наети обекти за производство и търговия с храни, регистрирани в ОДБХ, с които разполага участникът за изпълнение на поръчката; 8. Заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на хранителните обекти в ОДБХ, респ. удостоверения от РИОКОЗ / РЗИ, издадени до влизането в сила на ЗБАБХ, за срока, за който са издадени; 9. Копие на документ за собственост, договор за наем или право на ползване на регистрираните в ОДБХ обекти;10. Декларация по чл. 47, ал.1 от ЗОП (образец № 6) 11. Декларация по чл.47, ал.5 от ЗОП (образец № 7);12. Декларация за удостоверяване на обстоятелствата по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП (образец № 8) ;13. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител (образец № 9);14. Техническо предложение (образец № 3);15. Ценово предложение (образец № 2);16. Примерно седмично меню за обяд и закуска за две седмици;17. Нотариално заверено пълномощно в случай, че офертата и/или останалите документи не са подписани от законния представител на участника;18. Списък на документите, представени от участника

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/09/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от настоящата покана са: Изисквания на възложителя и указания към участниците, съдържащи пълно описание на предмета на поръчката, критерий за възлагане на поръчката, образци на оферта, техническо и ценово предложение, на изискуемите с поканата декларации и проект на договор, които могат да бъдат намерени на адреса, посочен в настоящата покана.Съдържанието на офертата следва де се представи в запечатан плик, надписан с данните на подателя и предмета на поръчката. Офертите се подават в канцеларията на ОУ"Васил Левски" с.Кърнаре ул."1-ва" № 24 всеки работен ден от 8,30 ч. до 16,00 ч. Отварянето на офертите ще се извърши на 12.09.09.2014 г. в 13.00 ч. в учителската стая на ОУ"Васил Левски" с. Кърнаре при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/09/2014