Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция "Пътна инфраструктура " - Областно пътно управление Ямбол, ул."Димитър Благоев" №16, За: инж. Светослав Стойчев Стоев, РБългария 8600, Ямбол, Тел.: 046 662301, E-mail: opu_yambol@abv.bg, Факс: 046 662311

Място/места за контакт: Областно пътно управление Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.api.bg.

Адрес на профила на купувача: www.api.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на възлагане на настоящата поръчка е "Премахване на негодни и опасни за обитаване сгради, при спазване на действащата нормативна уредба и техническите предписания на контролните органи, за обект: едноетажна масивна сграда катнон със ЗП от 120кв.м., едноетажна масивна сграда -навес със ЗП от 90 кв.м., находящи се в ПИ 240, кв.28 по плана на с.Добрич, общ.Елхово". Услугата, предмет на обществената поръчка включва всички необходими действия по премахване на сградите до окончателното разчистване и обезопасяване на терена, а именно: багер с хидрочук, багер товарач, натоварване и разтоварване -машинно, включително и всички свързани с това разходи, превоз на строителни отпадъци и такса сметище.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45110000

Описание:

Работи по събаряне и разчистване на сгради; земни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

едноетажна масивна сграда катнон със ЗП от 120кв.м. и едноетажна масивна сграда -навес със ЗП от 90 кв.м

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

7750 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с.Добрич, общ.Елхово, обл.Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изпълнение на поръчката, Изпълнителят трябва да се съобразява със Закона за устройство на територията /ЗУТ/, одобрения от общ.Елхово План за управление на строителните отпадъци, приложение към публичната покана и останалата нормативна уредба в Република България, отнасяща се до извършване на посочените видове работи, включително да притежава изградена система за спазването на условията за здравословни и безопасни условия на труд съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд /обн. ДВ, бр. 124 от 23.12.1997 г./ и наредбите към него и да осигурява спазването на законовите разпоредби по опазване на околната среда, събиране и изхвърляне на отпадъци.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Формула за определяне на краен коефициент ”К” : К = Ц х 40 % + Т х 50% + С х 10 %, където: , където: Ц – Ценови критерий – Ценовият критерий определя най-доброто ценово предложение след сбор от всички стойности, получени от единични цени на видовете работи, като всеки вид работа се приеме за единица обем. Преценява се най - изгодното за ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ предложение, което ще има за своя последица най–малък бюджетен разход. При оценяването по показателя за предлаганите цени на видовете работи се вземат предвид цените, предложени за всички видове работи. Т – Техническа оценка на кандидата – оценка на представената от участника обяснителна записка, технология и възможности за изпълнение на поръчката /план за организацията и реализация на работите.Преценяват се процесите и тяхната последователност, точна технология за всички видове работи в обхвата на поръчката, техническо изпълнение и всичко необходимо за изпълнението на вида работа до етап на пълна завършеност и техническите възможности /механизация/ за изпълнение на видовете дeйности по обществената поръчка.С - Показател за срока на плащане на поръчката – Максимален брой точки получава участника, който предложи по-дълъг срок за плащане /в календарни дни/, след одобряване на фактурата.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/09/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят предоставя достъп по електронен път до документацията за поръчката, съдържаща Приложение към публична покана с указания към участниците за изготвяне и представяне на офертите и методиката за оценяване на офертата, образци на документи и количествена сметка, План за управление на строителни отпадъци. Тази информация може да бъде намерена на интернет адреса на възложителя: www.api.bg, в раздел Публични покани. Участниците трябва да имат застраховка по чл. 171 от ЗУТ за професионална отговорност в строителството с минимална застрахователна сума, съгласно чл. 5, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителство за категорията строителство, съобразно строежа – предмет на възлаганата обществена поръчка. Същата трябва да е валидна към датата на подаване на офертата и да се представи копие от полицата, заверено от участника.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/09/2014