Версия за печат

BG-Асеновград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОУ"Отец Паисий" гр. Асеновград, ул."Христо Ботев" № 9, За: Гергана Христозова, България 4230, Асеновград, Тел.: 0331 62012, E-mail: otecaad@abv.bg, Факс: 0331 62012

Място/места за контакт: ОУ "Отец Паисий" гр. Асеновград

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.otecpaisii.asenovgrad-bg.com/contacts.html.

Адрес на профила на купувача: http://www.otecpaisii.asenovgrad-bg.com/contacts.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ежедневна доставка по предварителна заявка на възложителя на закуска за децата от подготвителна група и учениците от І до ІV клас и обяд за учениците от І до VІІІ клас от ОУ „Отец Паисий" гр. Асеновград за учебната 2014/2015 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ежедневна доставка на закуска за 206 ученици от І до ІV клас и децата от подготвителна група; ежедневна доставка на обяд за 170 ученици от І до VІІІ клас. Доставките се извършват само в учебни дни. Прогнозен брой учебни дни за срока на договора- 170.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

61900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ОУ"Отец Паисий" гр. Асеновград

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците:1. Участникът да разполага минимум с 1 бр.обект за производство и търговия с храни, регистриран в ОДБХ, респективно в РИОКОЗ / РЗИ, съгласно чл. 12 от Закона за храните, във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ. За чуждестранни участници - еквивалентни документи на тези, посочени в настоящата точка, съобразно законодателството по местоседалището им;2. Участникът да разполага минимум с 1 бр. МПС за изпълнение на поръчката, което е регистрирано в ОДБХ, респективно в РИОКОЗ / РЗИ, във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ. За чуждестранни участници - еквивалентни документи на тези, посочени в настоящата точка, съобразно законодателството по местоседалището им;3. Участникът да разполага с квалифициран персонал за изпълнение на поръчката: минимални изисквания: 1 готвач - технолог; 1 шофьор на МПС за доставка на готовата храна Изисквания към офертата:Офертата трябва да съдържа: Оферта – (образец № 1); 2. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър; 3. Декларация за квалифицирания персонал на участника за изпълнение на поръчката (образец № 4); 4. Списък на регистрираните в ОДБХ транспортните средства, с които разполага участникът за изпълнение на поръчката (образец № 5); 5. Копия от документи за собственост, договори за наем и документи за лизинг на транспортните средства, регистрирани в ОДБХ; 6. Заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на транспортните средства в ОДБХ, респ. удостоверения от РИОКОЗ / РЗИ, издадени до влизането в сила на ЗБАБХ за срока, за който са издадени; 7. Списък за наличните собствени или наети обекти за производство и търговия с храни, регистрирани в ОДБХ, с които разполага участникът за изпълнение на поръчката; 8. Заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на хранителните обекти в ОДБХ, респ. удостоверения от РИОКОЗ / РЗИ, издадени до влизането в сила на ЗБАБХ, за срока, за който са издадени;9. Копие на документ за собственост, договор за наем или право на ползване на регистрираните в ОДБХ обекти;10. Декларация по чл. 47, ал.1 от ЗОП (образец № 6);11. Декларация по чл.47, ал.5 от ЗОП (образец № 7);12. Декларация за удостоверяване на обстоятелствата по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП (образец № 8);13. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител (образец № 9);14. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 11 от ЗОП (образец № 10);15. Техническо предложение (образец № 3);16. Ценово предложение (образец № 2);17. Примерно седмично меню за обяд и закуска за две седмици;18. Нотариално заверено пълномощно в случай, че офертата и/или останалите документи не са подписани от законния представител на участника;19. Списък на документите, представени от участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/09/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от настоящата покана са: Изисквания на възложителя и указания към участниците, съдържащи пълно описание на предмета на поръчката, критерий за възлагане на поръчката, образци на оферта, техническо и ценово предложение, на изискуемите с поканата декларации и проект на договор, които могат да бъдат намерени на адреса, посочен в настоящата покана.Съдържанието на офертата следва де се представи в запечатан плик, надписан с данните на подателя и предмета на поръчката. Офертите се подават в канцеларията на ОУ"Отец Паисий" гр.Асеновград ул."Христо Ботев" № 9 всеки работен ден от 8,30 ч. до 16,00 ч. Отварянето на офертите ще се извърши на 09.09.2014 г. в 14.00 ч. в учителската стая на ОУ „Отец Паисий” гр. Асеновград при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/09/2014