Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Софийска вода" АД, Район "Младост", ж.к. "Младост ІV", ул. "Бизнес парк" №1, сграда 2А, За: Сергей Поборников, България 1766, София, Тел.: 02 8122456, E-mail: spobornikov@sofiyskavoda.bg, Факс: 02 8122588; 02 8122589

Място/места за контакт: отдел Снабдяване

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.sofiyskavoda.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofiyskavoda.bg/about/public_commission_33.aspx.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изработка и доставка на водоплътни таблени саваци от неръждаема стомана за вливните отвори на филтърните клетки на ПСПВ Бистрица"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44212382

Описание:

Шибъри


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

28 броя. Забележка: На доставчика не са гарантирани количества или продължителност на дейностите и това следва да бъде взето под внимание при попълването на Ценовата таблица. Посоченото в Договора ориентировъчно количество е само за информация и без ангажимент от страна на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

62000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

DDP Място за доставка: кв.Бункера, ул.Липа 2, ПСПВ Бистрица, съгласно Incoterms 2013

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

12.1.Декларация за приемане на условията в проекта на договор /по образец/. 12.2.Представяне на Участника /по образец/. 12.3.Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 12.4.При участници обединения - документ, подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият. С документа трябва да се доказва създаването на обединението, като са посочени правата, задълженията и отговорностите на участниците в обединението и следва по безусловен начин да се удостовери, че участниците в обединението поемат солидарна отговорност за участието в обществената поръчка и за задълженията си по време на изпълнение на договора. 12.5.Декларация от Участника за автономност на офертата /по образец/. 12.6.Декларация за оглед на обекта /по образец/. 12.7.Декларация (по образец от документацията), че участникът няма да ползва подизпълнители или посочени видовете работи от предмета на поръчката, които ще се предложат на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители; 12.8.Изготвена работна документация за изработка на саваците с включени - вложени материали – техният тип, модел и марка. 12.9.Документ /сертификат за качество/декларация за съответствие за вложения материал (неръждаема стомана). 12.10.Участникът трябва да притежава здравна оценка (санитарно разрешение) за приложимост на продуктите, съгласно изискванията на Наредба №9 (за качеството на водата, предназначена за питейно-битови цели), за влияние на материалите при контакт върху качеството на питейната вода, издадена от Министерство на здравеопазването или друг български акредитиран орган към Министерство на здравеопазването. 12.11.Списък с изпълнена поне една подобна поръчка/договор за предходните три години, преди датата на подаване на оферта. 12.12.Минимум една референция за изпълнена поръчка/договор от списъка по горната точка. От същата трябва да е видно, че участникът изпълнява и/или е изпълнил цитираната доставка в съответствие с изискванията на възложителя. 12.13.Техническо предложение за изпълнение на поръчката, отговарящо на изискванията на публичната покана за участие, посочени в Раздел А от договора. 12.14.Срок на доставка до място за доставка в работни дни. 12.15.Срок и процедура за приемане на рекламации. 12.16.Ценова таблица, съгласно изискванията на публичната покана за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/09/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Поканата за участие с условията за изготвяне и подаване на офертата се намират в електронен вид на следния адрес: http://www.sofiyskavoda.bg/about/public_commission_33.aspx. Обменът на информация може да се извърши по пощата, по факс, по електронен път при условията и по реда на Закона за електронния документ и електронния подпис или чрез комбинация от тези средства по избор на възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/09/2014