Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Величка Пъшева – дирекция „ОЗГВООС”; Милена Сръндева - дирекция "Обществени поръчки и концесии", Република България 1000, София, Тел.: 02 9377281; 02 9377252, E-mail: msrandeva@sofia.bg

Място/места за контакт: гр. София, ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http:/sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изготвяне на технически проект за „Почистване на речното корито и осигуряване на проводимост на водата в река Искър, в участък от края на корекцията при „Летище София” ЕАД до началото на земната корекция при моста на Чепинско шосе”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71310000

Описание:

Консултантски инженерни и строителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно Техническото задание. Посочената прогнозна стойност е с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Столична община

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания за изпълнение на поръчката - съобразно Техническото задание. 2. Срок за изпълнение: до 120 календарни дни. 3. Изисквания към участника: 3.1. Да притежава опит в проектирането на хидротехнически или хидромелиоративни съоръжения за последните 3 (три) години, включително до датата, на която изтича срокът за подаване на офертите. 3.2. Да разполага с квалифициран персонал за съответните части, съгласно техническото задание, а именно: -минимум едно лице със специално техническо образование – специалност „Геодезия” или еквивалент; -минимум едно лице със специално техническо образование – специалност „ХТС”, „ХМС” или еквивалент; -минимум едно лице със специално техническо образование – специалност „Пътно строителство” или еквивалент. 3.3. Всяко лице от квалифицирания персонал да притежава Удостоверение за пълна проектантска правоспособност по съответната част.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/09/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Оферта - Образец № 1 2. Ценово предложение - Образец № 2. 3. Срокът на валидност на офертите не трябва да бъде по-кратък от 60 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Техническо предложение - Образец № 3. 5. Списък на услуги, свързани с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 (три) години, включително до датата, на която изтича срокът за подаване на офертите, с посочване на стойности, дати и получатели (Образец № 6), придружен с доказателства за извършените услуги. 6. Списък на лицата от квалифицирания персонал, с посочване на образованието им и професионалните им квалификации - Образец №4. 7. Декларации от всяко лице от квалифицирания персонал за ангажираността му към участника (в случай, че лицето не е в трудово-правни отношения с участника) - Образец № 5. Офертата в настоящата обществена поръчка се представя на български език, а документите, които са на чужд език, се представят в превод на български език. Офертата на участник, която не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания, няма да бъде разглеждана! Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” № 33, фронт-офис. Върху плика се посочват: участник, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, както и наименованието на поръчката. При сключване на договора за обществена поръчка, участникът, определен за изпълнител, е длъжен да представи: а) Свидетелство за съдимост; б) Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5; в) Документ за платена гаранция в размер на 2% от стойността на договора (без ДДС) в една от следните форми: - парична сума, внесена по IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301, BIC: SOMB BGSF, „Общинска банка” АД, клон “Врабча”, ул. ”Врабча” № 6, на името на Столична община, Дирекция “Финанси”; или - банкова гаранция, издадена в полза на Възложителя. Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник. Образците, Техническото задание и проекта на договор са публикувани на сайта на Столична община - www.sofia.bg, в секция "Електронна община", "Обществени поръчки и съобщения". Отварянето на офертите ще се състои на 02.09.2014г. в 10:00 часа, в сградата на Столична община, ул. "Париж" №3, ет.1, ст. 109. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, чиито оферти са приети и регистрирани, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/09/2014