Версия за печат

BG-Смолян

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Център за психично здраве - Смолян" ЕООД, ул."Хаджи Христо Попгеоргиев" № 12, За: Наташа Томова - главен счетоводител, Република България 4702, Смолян, Тел.: 0301 64466, E-mail: tanevlas@abv.bg

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: https://sites.google.com/site/naydenovatatiana/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Текущи доставки на хранителни продукти по предварителна заявка. Предмета на обществената позиция е разделен на следните обособени позиции: 1. Хляб; 2. Закуски; 3. Мляко и млечни продукти; 4. Месо и месни продукти; 5.Плодове и зеленчуци; 6. Консерви, варива и пекатеж и 7. Хигиенизиращи продукти.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15800000

Описание:

Различни хранителни продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно необходимостта и средствата по бюджета на възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Седалището на възложителя: гр.Смолян, ул."Хаджи Христо Попгеоргиев" № 12.

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Срок на договора - една календарна година, от датата на сключването му, като Възложителят има право при промяна на обстоятелства в дейността на хранене на пациентите на лечебното заведение - възложител /напр. преминаване към хранене чрез кетъринг/ да прекрати договора с едностранно писмено 30-дневно предизвестие. Кандидатът следва да представи: • Удостоверение за актуално състояние или декларация с посочен ЕИК съгласно чл.23 от ЗТР • Разрешително за производство и/или търговия с храни. •Разрешително за превозване на хранителни продукти, включително документи за МПС. •Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП; • Ценово предложение, изготвено съгласно образеца на Възложителя. Предлаганите цени трябва да са крайни, с включен ДДС, транспортни и всички други разходи. Доставките се извършват в срок на не по-дълъг от 48 часа след получаване на заявката. Плащането на доставената стока да се извършва по банков път, отложено, в срок от 30 /тридесет/ дни след доставката. Изпълнението на доставката трябва да бъде в съответствие с изискванията на действащата нормативна уредба относно производство и търговията с хранителни продукти. Доставката трябва да се осъществява чрез технически съоръжения, гарантиращи качествено и срочно изпълнение. Продуктите да се съхраняват и транспортират с транспорт, отговарящ на нормативно- установените изисквания и нормите, издадени от специализираните контролни държавни органи. Предлаганите хранителни продукти трябва да отговарят на следните изисквания: 1. Да отговарят на съществените изисквания за съответния продукт, съгласно Закона за храните и Закона за техническите изисквания към продуктите; 2. Да са етикетирани съгласно нормативните изисквания; 3. Да бъдат придружени със сертификат или с декларация за съответствие БДС EN № 45014; 4. Да отговарят на санитарните, ветеринарно-санитарните, хигиенните и други норми, установени от действащото в Република България законодателство и/или издадени от специализирани държавни контролни органи; 5. Участникът следва да е регистриран като производител или търговец на едро с храни, обхващащи всички групи храни, за които участникът участва съгласно разпоредбите на Закона за храните. Участник може да участва за една, няколко или за всички обособени позиции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/09/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/09/2014