Версия за печат

BG-Лъки

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Лъки, ул. Възраждане № 18, За: Емилия Стоянова - юрисконсулт, РБългария 4241, Лъки, Тел.: 03052 2255, E-mail: obshtinalaki@abv.bg

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.oblaki.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Настоящата обществена поръчка включва осъществяване на доставка на гориво за отопление – пелети „Клас А1” от 100% иглолистна трупна дървесина с приблизителни количества за нуждите на СОУ „Христо Ботев”, ОДЗ „Юрий Гагарин” и ДВУИ – с. Джурково- община Лъки”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09100000

Описание:

Горива


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозна стойност на поръчката – до 60 000 /шестдесет хиляди/лв. без ДДС. Необходимите количества гориво приблизително 150 /сто и петдесет/ тона. Възложителят не се ангажира да заяви количествата в пълен обем. Посочените количества са прогнозни.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Лъки

NUTS:

BG425

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Кандидат или участник в процедура за обществена поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения.Участниците следва да са изпълнили поне един, сходен с предмета на поръчката договор през последните три години , считано от датата на подаване на офертата. Съдържание на офертата - офертата трябва да съдържа: 1. Техническа оферта; 2. Документи за регистрация на участника: • За юридически лица или ЕТ - копие от документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър; • За физическо лице - копие от документа за самоличност; 3. Нотариално заверено пълномощно на лицето подписало офертата, в случай че същото няма представителни функции. Копията на изискуемите документи да са заверени от представляващия физическото или юридическо лице – кандидат за изпълнител на обществената поръчка, или упълномощено от него лице. 4. Оферта на участника /по образец/; 5. Административни сведения/по образец/; 6. Ценова оферта/по образец/; 7. Декларации по чл.47 от ЗОП ; 8. Декларация за съгласие с условията на договора/по образец/; 9.Декларация за подизпълнител/по образец/; 10. Декларация за съгласие на подизпълнител/по образец/; 11. Списък/по образец/ на доставките или услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на заявлението или на офертата, придружен от надлежно оформени референции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Срок за изпълнение 100 точки тежест 25% 2. Срок отложено плащане 100 точки тежест 25 % 3. Ценово предложение 100 точки тежест 50 % Формулата по която се изчислява „Комплексната оценка” за всеки участник е: КО = СИх 25 %+ СПх 25 % + ЦПх 50 % Показател Предлагана цена – тежест 50 %. Показател Срок на изпълнение на поръчката, след получаване на заявката – тежест 25% Показател Отложено плащане – тежест 25% Срок на отложено плащане ОЦЕНКА НА СРОК НА ОТЛОЖЕНО ПЛАЩАНЕ (СП) - Участникът предлага срок на отложено плащане в календарни дни, който не може да бъде по-кратък от един ден. Предложеният срок се прилага по отношение на дължимите от възложителя плащания по договора за възлагане изпълнението на настоящата обществена поръчка. Формулата, по която се получават точките на показателя е следната: СП = С уч. х 100 С макс. където: С макс. е най-дългия предложен срок на отложено плащане С уч. е предложения срок на отложено плащане на оценявания участник. 100 е максималният брой точки на показателя Показател „СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ” Оценява се предложения от участника срок за изпълнение на поръчката в календарни дни,считано то получаване на заявката, съгласно техническото предложение на участника. Посочва се в календарни дни и следва да е цяло число. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формулата: СИ = (Сmin / Сi) х 100 = .......... (брой точки) Където Сi е предложения срок на изпълнение съгласно Техническото предложение на съответния участник. Където Сmin е минималния предложен срок на изпълнение съгласно Техническите предложения от всички допуснати до оценка участници. Показател „ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ” До оценка по този показател се допускат само оферти, които съответстват на условията за изпълнение на обществената поръчка. Максимален брой точки по показателя – 100 точки. Относителната тежест на показателя в комплексната оценка е 50 %. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формулата: ЦП= (Цmin / Цi) х 100 = .......... (брой точки) Където Цi е предложената обща цена, без включени непредвидени разходи за СМР, в лева без ДДС съгласно Ценовото предложение на съответния участник. Където Цmin е минималната предложена обща цена, без включени непредвидени разходи за СМР, в лева без ДДС съгласно Ценовите предложения на всички участници.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/09/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията към настоящата поръчка може да бъде изтеглена от официалния сайт на община Лъки, секция Профил на купувача. Отварянето на офертите ще се извърши на 04.09.2014 година в сградата на Община Лъки, ет. 3, Заседателна зала. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/08/2014