Версия за печат

BG-Чепеларе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ПГСГСТ "Н.Й.Вапцаров", ул.Беломорска 3, За: Иван Костадинов, Дафинка Вълева, България 4850, Чепеларе, Тел.: 03051 2983, E-mail: pgsgs@abv.bg, Факс: 03051 2082

Място/места за контакт: ПГСГСТ "Н.Й.Вапцаров"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://pgsgst.org.

Адрес на профила на купувача: http://pgsgst.org.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Демонтиране на съществуващ, доставка, монтаж, пуск и настройка на нов автоматизиран водогреен котел с топлинна мощност 230 kw, изгарящ /дървесен чипс, пелети, костилки от плодове/ в Професионална гимназия по селско, горско стопанство и туризъм "Никола Йонков Вапцаров" гр.Чепеларе.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39715000

Описание:

Уреди за подгряване на вода и отопление на сгради; водопроводно оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката включва демонтиране на съществуващ, доставка, монтаж, пуск и настройка на нов автоматизиран водогреен котел с топлинна мощност 230 kw, изгарящ /дървесен чипс, пелети, костилки от плодове/ в Професионална гимназия по селско, горско стопанство и туризъм "Никола Йонков Вапцаров" гр.Чепеларе, подробно описано в Техническото задание на възложителя, публикувано в профила на купувача на адрес http://pgsgst.org .

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

46620 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ПГСГСТ "Н.Й.Вапцаров" гр.Чепеларе, ул.Беломорска 3

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката е за демонтиране на съществуващ, доставка, монтаж, пуск и настройка на нов автоматизиран водогреен котел с топлинна мощност 230 kw, изгарящ /дървесен чипс, пелети, костилки от плодове/ в Професионална гимназия по селско, горско стопанство и туризъм "Никола Йонков Вапцаров" гр.Чепеларе, съгласно описаните в настоящата покана технически параметри , публикувани в профила на купувача на адрес http://pgsgst.org .

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Обща стойност демонтаж, доставка и монтаж – К 1 - 60 точки Срок за изпълнение на доставката и монтажа – К 2 - 10 точки Гаранция на оборудването – К 3 - 10 точки Срок на извънгаранционно обслужване – К 4 - 10 точки Срок за отстраняване на повредите в гаранционния и извънгаранционен период – К 5 - 10 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/08/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения интернет адрес или друго: Офертата трябва да съдържа следните документи: 1.Оферта за участие (списък на документите съдържащи се в офертата), подписана от участника – Образец №1; 2. Копие от документа за регистрация или ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър. Документа за регистрация да е издаден от Агенцията по вписванията с дата на издаване, предшестваща подаването на офертата не повече от 6 /шест/ месеца или да е в срок на валидност, когато такъв е изрично записан в него – копия, заверени с гриф „Вярно с оригинала 3. Декларация за участие на подизпълнители, ако кандидатът предвижда такива и делът на тяхното участие - Образец №5; Забележка: Когато участникът предвижда участие на подизпълнители, документите по т. 1, т.9 и т.10, се представят за всеки от тях, а изискванията към тях се прилагат съобразно вида и дела на тяхното участие. 4. Образец на декларация за съгласие от подизпълнителя/подизпълнителите (подписана от лице с представителни функции) за участие в обществената поръчка –Образец №6; 5. Образец на декларация за съгласие с условията на договора – Образец №7; 6. Административни сведения за участника – Образец №8; 7. Приложеният към настоящата документация проект на договор, попълнен с административни данни и подписан на всяка страница – Образец №4; 8. Нотариално заверено пълномощно на лицата подписали офертата, в случай, че нямат представителни функции; 9. Декларация по чл. 47, ал. 1 от ЗОП – Образец №9; 10. Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП – Образец №10; 11.Техническо предложение - Образец №2 за изпълнение на поръчката, трябва да съдържа: - срок за изпълнение, демонтаж на съществуващия доставката и монтажа на новия котел; - гаранция за оборудването; - срок на извънгаранционно обслужване; - срок за отстраняване на повредите в граанционния и извънгаранционен период; 12. Финансово предложение, следва да включва: - попълнен образец на ценовата оферта от настоящата документация - Образец 3; Образците на документите и указанията към участниците са публикувани в профила на купувача на адрес http://pgsgst.org.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/08/2014