Версия за печат

BG-Кърджали

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"В и К" ООД, бул."България" № 88, За: Тодор Карев, Република България 6600, Кърджали, Тел.: 0361 65201, E-mail: wik_kardzhali@abv.bg, Факс: 0361 64655

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-kardzhali.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-kardzhali.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на електрическа енергия и координатор на балансираща група за средно напрежение за нуждите на "В и К" ООД гр.Кърджали.Обекти: 1.Помпена станция за промишлена вода,находяща се в гр.Кърджали кв.Прилепци района на язовирната стена на яз."Кърджали" и 2.ПСПВ - Пречиствателна станция за питейна вода,намираща се в района на с.Енчец общ.Кърджали.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09310000

Описание:

Електрическа енергия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

460 МВтч /четиристотин и шестдесет мегаватчаса/,разпределени както следва: за обект 1 - около 248 МВтч /двеста четиридесет и осем мегаватчаса/ и за обект 2 - 212 МВтч /двеста и дванадесет мегаватчаса/.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Кърджали

NUTS:

BG425

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към Участниците: 1.Данни за лицето, което прави предложението: Копие от документ за регистрация -удостоверение за актуално състояние от фирменото отделение на съответния съд по регистрацията на Участника или Агенцията по вписванията, което да е актуално към датата на подаване на офертата или ЕИК съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър – за българско юридическо лице, документ за регистрация на чуждестранно лице съобразно националното му законодателство, като документът бъде в официален превод, а когато е физическо лице – копие от документ за самоличност. Когато участниците са обединения – документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият. Когато документите са ксерокопия, следва да бъдат заверени от участника. 2.1. Да са лицензирани като търговци на електрическа енергия съгласно чл.39, във връзка с чл.69 и 69а от Закона за енергетиката (ЗЕ) координатор на балансираща група. 2.2. Да отговарят на изискванията на чл.47 от ЗОП. 2.3.Валиден лиценз за търговия с електрическа енергия съгласно чл.39, във връзка с чл.69 и 69а от Закона за енергетиката (ЗЕ) и координатор на балансираща група. 2.4.Заверено копие от Сертификат за система на управление на качеството спрямо изискванията на стандарта ISO 9001:2008 или еквивалентен. 2.5.Декларация (свободен текст) за потвърждаване възможностите за доставки на цялото количество електроенергия в необходимите срокове и с необх Офертата, съобразена с техническите условия е необходимо да бъде изготвена по образец – Приложение от № 1 и Образците от №1 до №8, които могат да бъдат изтеглени от сайта на Възложителя: vik-kardzhali.com . Офертата е необходимо да съдържа посочен срок на валидност – 45 /четиридесет и пет/ календарни дни, считано от крайния срок за представяне на оферти.Оферта, която е непълна и не отговаря на изискванията не подлежи на разглеждане и оценка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/08/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя при техническия секретар на дружеството на адрес: гр.Кърджали, бул.”България” № 88, ет.1, в запечатан непрозрачен плик с надпис – предмета на поръчката, наименование на оферента с посочен адрес, телефон, по възможност факс и e-mail. Офертата на всеки кандидат трябва да отговаря на нормативната уредба, посочена в ЗОП - чл.101 в. Офертите ще бъдат отворени на 28.08.2014 г. от 10.00 ч в стаята на гл.енергетик, гр.Кърджали, бул."България" № 88, ет.2, стая № 8

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/08/2014