Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Татяна Здравкова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9377366, E-mail: t.zdravkova@sofia.bg, Факс: 02 9377324

Място/места за контакт: ул. "Париж"№ 3, партер, стая №1, Дирекция "ОПК"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на зърно(ечемик, жито, овес, просо, царевица и слънчоглед), необходимо за изхранване на животните в ОП „Зоологическа градина - София", както следва: 1.Доставка на 1500 кг ечемик. 2. Доставка на 8000 кг жито. 3.Доставка на 35000кг овес. 4. Доставка на 700 кг просо. 5. Доставка на 3000 кг царевица. 6. Доствка на 5300кг шарен слънчоглед.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15700000

Описание:

Готови храни за животни


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Доставка на 1500 кг ечемик. 2. Доставка на 8 000 кг жито. 3. Доставка на 35 000кг овес. 4. Доставка на 700 кг просо. 5. Доставка на 3000 кг царевица. 6. Доствка на 5300 кг шарен слънчоглед. Предметът на настоящата поръчка е единен и неделим. Прогнозната стойност е обща за поръчката и без включено ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

23000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

"Зоологическа градина"-София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Количествата зърно, предмет на настоящата поръчка се доставят по предварителна заявка от възложителя чрез ОП "Зоологическа градина - София". 2. Срокът за изпълнение на всяка заявка не може да е по-дълъг от 20 (двадесет) календарни дни, считано от датата на получаването й от изпълнителя. 3. Зърното да бъде в добро състояние, с ниска влажност и цели зърна. 4. Зърното да се взема и товари от определените складови помещения (силози и площадки за зърно) в присъствието на представител на зоопарка и фирмата-доставчик. 5. Транспортът на зърното до зоопарка да бъде за сметка на фирмата, като след доставката да се взема сборна проба в присъствието на представител на зоопарка и доставчика. 6. Зърното да бъде доставяно в Зоологическата градина до излизане на резултата на пробата, след което се фактурира. 7. Взетите проби от зърното се изследват задължително и единствено в Българската агенция по безопасност на храните, с адрес: гр. София, бул. "П. Славейков" № 15. 8. Товаренето, разтоварването и заплащането на пробата от всяка доставка е за сметка на фирмата-доставчик.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/08/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Образец № 1, който да съдържа административни сведения за лицето, което прави предложението, към който да се приложат: а) копие от документ за самоличност - ако участникът е физическо лице; б) посочване на ЕИК по смисъла на Закона за търговския регистър. 2. Ценово предложение - Образец № 2. 3. Техническо предложение - Образец №3 4. Срокът на валидност на офертите не трябва да бъде по-кратък от 60 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” № 33, фронт-офис. Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, както и наименование на поръчката. При сключване на договора за обществена поръчка, участникът, определен за изпълнител, е длъжен да представи: а) Свидетелство за съдимост; б) Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5; в) Документ за платена гаранция в размер на 2% от стойността на договора (без ДДС) в една от следните форми: - парична сума, внесена по IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301, BIC: SOMB BGSF, „Общинска банка” АД, клон “Врабча”, ул. ”Врабча” № 6, на името на Столична община, Дирекция “Финанси”; или - банкова гаранция, издадена в полза на Възложителя. Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник. Проекта на договора и образците са публикувани на сайта на Столична община - www.sofia.bg, в секция "Електронна община", "Обществени поръчки и съобщения". Отварянето на офертите ще се състои на 02.09.2014г. в 11:00 часа, в сградата на Столична община - гр. София - 1000, ул. "Париж" №3, ет.1, ст. 109. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, чиито оферти са приети и регистрирани, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/08/2014