Версия за печат

BG-Перник

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

МБАЛ "Рахила Ангелова" АД, ул. "Брезник" 2, За: Диана Христова, Станислава Стоицева, България 2300, Перник, Тел.: 076 688223, E-mail: mbalpk@abv.bg, Факс: 076 601360

Място/места за контакт: юристи

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://bolnicapernik.com/.

Адрес на профила на купувача: http://bolnicapernik.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на резервно ел.захранване включващо доставка, монтаж, настройка, пускане в експлоатация, обучение за работа на персонала и безплатна гаранционна поддръжка на нов, неупотребяван автоматичен генератор.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31120000

Описание:

Генератори


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предмет на поръчката е доставката на нов ,неупотребяван ,автоматичен дизел -генератор,като конкрентните параметри на медицинската апаратура са описани в техническа спецификация, част от документацията, публикувана на електронната страница на МБАЛ "Рахила Анелова" АД.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

62000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МБАЛ "Рахила Ангелова" АД, гр. Перник

NUTS:

BG414

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертите се събират под формата на писмени предложения в отговор на публичната покана на възложителя. Всяка оферта следва да съдържа: 1. Наименование на участника, съгласно регистрацията му; документ за регистрация или ЕИК, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър; 2. Административни сведения за участника: точен адрес, телефон, факс, банкови реквизити. 3. Ценово предложение за изпълнение на поръчката с и без включен ДДС. Ценовото предложение на участника не може да превишава 62 000 лв. без включен ДДС; 4. Валидност на офертата- не по-малко от срока за изпълнение на поръчката; 5. Срок на доставка, монтаж, пускане в експлоатация и обучение на персонала- до 45 календарни дни; 6. Декларация от кандидата, че е съгласен с условията на процедурата; 7. Подписан и подпечатан проекто-договор; 8. Документи, удостоверяващи техническите възможности за изпълнение на поръчката: таблица за съответствие с минималните общи и технически изисквания на възложителя- по образец; 9.Сертификат на производителя за внедрена система за управление на качеството отнасящ се за доставка , инсталация и поддръжка на дизелови генератори. 10.Документ издаден от производителя , че същият е производител на дизел генератори. 11.Участника да удостовери наличието на минимум 2 / двама / квалифицирани специалисти за монтаж , настройка ,пускане в експлоатация , обслужване и ремонт на генератори които да са преминали обучение и да се сертифицирани от производителя на предлагания дизел генератор. 8. Документи, удостоверяващи техническите възможности за изпълнение на поръчката: таблица за съответствие с минималните общи и технически изисквания на възложителя- по образец; 9. Фирмени каталози и брошури, от които да са видни техническата характеристика и възможности на апарата на български език с подпис и мокър печат на кандидата, както и инструкции за потребителя на български език. 10. Срок за плащане -съгласно клаузите на проекто - договора

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Цена -60 Срок на доставка -20 Гаранция-20

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/08/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите се подават в запечатан, непрозрачен плик, в деловодството на лечебното заведение всеки работен ден от 08:00ч. до 16:00 часа, като при приемането му се отбелязват поредния номер, датата и часа на получаване и получените данни се записват във входящ регистър на дружеството. Срок за получаване на офертите: 16:00 часа на 13.08.2014г. Място и дата на отваряне на офертите: МБАЛ" Рахила Ангелова" АД, гр. Перник, ул. Брезник 2, от 11:00 на 14.08.2014г.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/08/2014