Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация - Варна" ООД, ул. "Прилеп" №33, За: Йордан Андреев - ръководител отдел "МР" - по спецификациите, Л. Георгиева - специалист Обществени поръчки - по условията на поканата-тел. 052 974 270, Република България 9010, Варна, Тел.: 052 503225, E-mail: vikvarna@abv.bg, Факс: 052 500991

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vikvarna.com.

Адрес на профила на купувача: http://192.168.0.42/proccenter/ZopView.aspx?Dosie=1.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Изработка и доставка на печатни формуляри по образец, за нуждите на “Водоснабдяване и канализация - Варна ” ООД" При изпълнение на поръчката следва да се извършва изработка и доставка на печатни формуляри по образец на Възложителя, както следва:1. Формуляри на вестникарска х-я,2. Формуляри на офсетова х-я,3. Формуляри на химизирана х-я,4. Формуляри на цветна х-я, пастелни цветове,5. Формуляри на цветна х-я,наситени цветове, 6. Журнали с твърда подвързия, вестн. хартия, шити и лепени,7. Журнали с кожена подвързия, вестн. хартия, шити и лепени,8. Журнали с твърда подвързия,офсет, шити и лепени,9. Журнали с кожена подвързия,офсет, шити и лепени,10. Други, подробно описани в документацията за участие.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79822100, 22800000

Описание:

Услуги по изработване на печатни форми
Регистри, счетоводни книги, класьори, формуляри и други напечатани изделия от хартия или от картон


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Прогнозна стойност на поръчката – до 66 000 лева без ДДС, за срока на изпълнение. 2. Доставките ще се извършват регулярно през годината, след предварителна писмена заявка до изпълнителя, според нуждите на възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

складова база на възложителя гр.Варна, ул.”Прилеп” №33.

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Начин на плащане – в лева, по банков път, в срок до 30 (тридесет) дни, считано от датата на представяне на подписан двустранен приемо-предавателен протокол за извършена доставка и фактура. 2.Срок на доставка - до 5 /пет/ работни дни, след датата на отправена писмена заявка за доставка; 3.Срок за изпълнение на поръчката – една година, считано от датата на подписване на договора за изпълнение; 4.Оферираните единични цени не могат да бъдат променяни през време на действие на договора; 5.Други условия за изпълнение на поръчката, съгласно условията посочени в проекто-договора. Изисквания към участниците: 1. Участниците трябва да предлагат пълната номенклатура печатни изделия, описани в документацията за участие. 2. Участниците да разполагат с необходимата техника и квалифициран персонал за изпълнение на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/08/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Офертата на участника трябва да съдържа задължително следните документи (информация), поставени в папка: 1. Данни за участника, когато той е юридическо лице или едноличен търговец: • Наименование на участника, ЕИК; • Адрес на управление; • Адрес за кореспонденция; • Представляващ участника (трите имена, длъжност) • телефон, факс, електронен адрес • банкова сметка, по която да бъдат превеждани суми ако бъде избран за изпълнител. Когато участникът е физическо лице представя: пълни данни по лична карта, адрес за кореспонденция, телефон, факс, електронен адрес, банкова сметка; 2. Декларация (свободен текст), удостоверяваща, че участникът разполага с необходимата техника и квалифициран персонал за изпълнение на поръчката с описание на същите. 3. Техническо предложение - по образец, с валидност 60 дни, считано от крайния срок за получаване на оферти; 4. Ценово предложение - по образец, с валидност 60 дни, считано от крайния срок за получаване на оферти Забележка: Участниците носят пълната отговорност за правилното и пълно попълване на образеца на ценовото предложение, като в случай на констатирана липса на цена за един или повече артикула, неправилно изчислен общ сбор на единичните цени, наличие на нулева цена или такава сповече от два знака след десетичната запетая, това ще бъде основание за отстраняването им. 2. Документите описани в раздел II.1., се поставят в непрозрачен плик (пакет), на който трябва да бъде изписана следната информация: ОФЕРТА във връзка с публична покана за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: “Изработка и доставка на печатни формуляри по образец за нуждите на “Водоснабдяване и канализация - Варна ” ООД” наименование на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, електронен адрес Изготвената оферта съгласно т. 2 се представя от участника или от упълномощен от него представител, лично или по пощата, с препоръчано писмо с обратна разписка, на адрес: гр. Варна, ул.”Прилеп” №33, “Водоснабдяване и канализация – Варна” ООД, Централно управление, Деловодство. Разглеждането и оценяването на офертите ще се извърши съгласно реда, определен от Възложителя в Глава Четвърта, раздел II от Вътрешните правила на „Водоснабдяване и канализация - Варна“ ООД по чл. 8б от ЗОП за провеждане на обществени поръчки. Отварянето на офертите ще се извърши на 07.08.2014 г. от 14.00 ч. в заседателна зала № 2 на Централно управление на “Водоснабдяване и канализация – Варна” ООД, гр. Варна, ул.”Прилеп” №33. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в който се извършва отварянето. Пълната документация по настоящата покана - условия и образци, са публикувани, общодостъпни и могат да бъдат изтеглени от профила на купувача на възложителя, посочен в раздел I.1.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/08/2014