Версия за печат

BG-Разград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване - Дунав" ЕООД, ул."Сливница" №3А, За: инж. Стоян Иванов, Р. България 7200, Разград, Тел.: 0887 437175, E-mail: dunavrz.ing@abv.bg, Факс: 084 662207

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.dunav-rz.com/index.php/customer-profile/current-op-pp.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Наименование на поръчката: „Доставка на вакуумни прекъсвачи и комутационна апаратура” Предмет на поръчката: Доставка на два броя триполюсни вакуумни прекъсвачи СрН и три броя триполюсна комутационна апаратура НН Пълно описание на предмета на поръчката- в документацията за участие, публикувана на интернет адреса на Възложителя в раздел "Профил на купувача"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31214000

Описание:

Апаратура за комутация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Триполюсни вакуумни прекъсвачи – 2 /два/ броя. Прогнозна стойност - 14 000,00 лв без ДДС. Триполюсна комутационна апаратура– 3 /три/ броя. Прогнозна стойност - 6 000,00 лв без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

склад на Възложителя в гр. Разград, ул. "Свети Климент" №100

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Технически параметри и изисквания към предмета на поръчката - в документацията за участие. 2. Изисквания по доставката на стоките, предмет на поръчката:Всяка доставка се извършва след писмена заявка на Възложителя;Транспортирането трябва да обезпечава предпазването на стоките от повреда;Доставките се извършват от Изпълнителя (или за негова сметка) до ПС „Балкански" в землището на с. Балкански, общ. Разград; Срок за доставка – не по-дълъг от 30 /тридесет/ календарни дни, считано от датата на заявка; Апаратурата се придружава от следните документи: данъчна фактура; Всяко изделие следва да е комплектовано с инструкция за съхранение, монтаж и експлоатация (включително минималната поддръжка при определен обем електрически превключвания), декларация за съответствие, гаранционна карта, протокол от заводски изпитвания. Документацията да е на български език. Всеки прекъсвач да бъде комплектован с манивела за зареждане на включвателната пружина и конструктивно заложените крепежни елементи. Да се упомене изрично, ако за монтажа са необходими допълнителни аксесоари и инструменти. 3. Изисквания към участниците:Да разполагат с необходимите технически възможности за изпълнение предмета на поръчката; Да отговарят на изискванията на чл.47, ал.5 от ЗОП; Да осигурят гаранционно обслужване на доставената апаратура за минимум 24 месеца, считано от датата на приемане на апаратурата по съответната заявка. Гаранционната поддръжка да включва безплатна подмяна на продуктите или на дефектирали компоненти; Да представят необходимите документи в съответствие с изискванията на Възложителя. Всички изисквания - в документацията за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/08/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие е достъпна на интернет адреса на Възложителя в раздел "Профил на купувача". При писмено искане, направено до три дни преди изтичане срока за получавване на оферти, най-късно на следващият ден писмените разяснения ще бъдат публикувани в „Профила на купувача". Офертите се представят на хартиен носител в запечатан непрозрачен плик и се завеждат в специален регостър по ЗОП. Отварянето на офертите ще се проведе на 11.08.2014 г. от 10:30 часа в заседателна зала гр. Разград, ул. "Сливница" №3А. Отварянето е публично и на него могат да присъстват законни или упълномощени представители на участниците, представители на СМО и други лица при спазване режима за достъп до сградата.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/08/2014