Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален военен университет "Васил Левски", бул. "България" № 76, За: Подполковник Красимир Йорданов Кирилов, Р България 5006, Велико Търново, Тел.: 062 618850, E-mail: pur@nvu.bg, Факс: 062 618899

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nvu.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nvu.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Основен ремонт покрив на библиотека във факултет „Авиационен”, гр. Долна Митрополия” в две обособени позиции: Позиция № 1 - „Основен ремонт покрив на библиотека във факултет „Авиационен”, гр. Долна Митрополия”. Позиция № 2 – „Строителен и инвеститорски контрол и кординатор по безопасност и здраве Oбществената поръчка е свързана с направа на скатен покрив с LT ламарина върху метална опорна конструкция, отводнителни елементи и частична хидроизолация с полизол. За изпълнение на предмета на обществената поръчка е изготвен проект във фаза „технически проект”, съдържащ следните проектни части: Обяснителна записка, статистически изчисления и Част „Конструктивна”. Видовете строително-монтажни работи са подробно описани в приложената към документацията за участие. Техническият проект е на разположение на участниците в Ректората на факултет „Авиационен”, гр. Долна Митрополия. 2. Описание на предмета на поръчката по По позиция 2 – Изпълнение на дейностите на Строителен и инвеститорски контрол и кординатор по безопасност и здраве съгласно ЗУТ и ЗБУТ. Видовете дейности са подробно описани в приложената към документацията за участие.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45200000, 45260000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях
Покривни и други специализирани строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Прогнозна стойност на поръчката: 1.1. Прогнозна стойност по позиция № 1 – до 70 830,00 (седемдесет хиляди осемстотин и тридесет) лева без ДДС; 1.2. Прогнозна стойност по позиция № 2 – до 3000,00 (три хиляди) лв. Цената, предложена от участника включва всички разходи за изпълнение на поръчката. Участниците задължително изработват предложенията си при съобразяване с прогнозната стойност на поръчката. От участие в поръчката се отстранява участник, предложил цена за изпълнение на поръчката по-висока от прогнозната стойност .

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

73333 CYP

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

факултет "Авиационен" на НВУ "Васил Левски" град Долна Митрополия

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания за технически възможности По Позиция № 1 - Кандидатите да притежават удостоверение за регистрация в централния професионален регистър на строителя с обхват на вписвания първа група – ІІІта-V-та категория, съгласно правилника за реда за вписване и водене на централния професионален регистър на строителя, придружен с валиден талон за 2014 година. - Кандидатите да притежават валидна застрахователна полица по чл. 171 от Закона за устройство на територията за професионална отговорност в строителството. - Участниците да имат изпълнени минимум 3 (три) договора, със сходен или идентичен на настоящата поръчка предмет, които да са изпълнили професионално и в съответствие с нормативните изисквания, доказани с удостоверения (референции) за добро изпълнение на договорите за последните пет години преди крайната дата за подаване на оферта за участие в настоящата поръчка. По Позиция № 2 – - Кандидатите да притежават удостоверение за извършване на дейностите по чл. 166, ал. 1, т. 1 от ЗУТ, а именно- за оценяване на съответствието на инвестиционни проекти и упражняване на строителен надзор, издадено съгласно чл. 167, ал. 1 от ЗУТ и чл. 7, ал. 1 от Наредба № РД- 02- 20- 25/ 03. 12. 2012 г. на МРРБ за условията и реда за издаване на удостоверение за вписване в регистъра на консултантите за оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и/или упражняване на строителен надзор /обн. ДВ. бр.98 от 11 декември 2012г./. или лиценз, издаден от МРРБ по реда на Наредба за условията и реда за издаване на лицензи на консултанти за оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и / или упражняване на строителен надзор / отм./ , в случай, че срокът на лиценза не е изтекъл / § 1. (1) от ПЗР на Наредба № РД- 02- 20- 25/2012 г./; - Кандидатите да притежават екип от правоспособни физически лица, чрез които ще се осъществяват дейностите за оценяване съответствието на проектите и строителен надзор, съгласно чл. 13, ал. 1 , т. 5 от Наредба № РД- 02- 20- 25/ 2012г., включително посочване на координатор по безопасност и здраве, както и документи, удостоверяващи професионалната им квалификация и образование. Посочените лица следва да са изброени в списъка, неразделна част от представеното удостоверение или лиценз. - Кандидатите да притежават валидна застрахователна полица “Застраховка за професионална отговорност“ по чл. 171, ал.1 от ЗУТ, придружена от декларация, че застраховката ще се поддържа през целия период на договора. Професионалната дейност от застрахователната полица трябва да отговаря на предмета на поръчката и застрахователната сума по застраховката трябва да покрива минималната застрахователна сума за обекта, предмет на поръчката, съобразно неговата категория строеж, съгласно Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Kритерий за оценка на офертите: - По позиция № 1 - „икономически най-изгодна оферта”; - По позиция № 2 – „най-ниска цена”. Показатели и тяхната относителна тежест: Срок за изпълнение – 10 % Оценка на техническо предложение – 60 % Ценово предложение – 30 %

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/08/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата необходима за участие документация, включително методика за оценка и образци на документи ще бъдат на разположение на участниците на сайта на НВУ "Васил Левски" - www.nvu.bg - профил на купувача. Съгласно чл.101б, ал.1, т.6 от ЗОП, отварянето и разглеждането на представените оферти ще се извърши на 08.08.2014 г. от 094:00 ч. в НВУ "Васил Левски", бул. "България" № 76, Дома на културата, ет. 2 при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП (отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето).

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/08/2014