Версия за печат

BG-Горна Оряховица

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Горна Оряховица, пл. "Георги Измирлиев" 5, За: Йоана Петкова - младши експерт "Обществени поръчки", Република България 5100, Горна Оряховица, Тел.: 0618 60501, E-mail: go_op_104@abv.bg, Факс: 0618 60203

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.g-oryahovica.org/.

Адрес на профила на купувача: http://www.g-oryahovica.org/submit-an-article.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Настоящата обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за организиране на обучение на персонала в ЦОП, град Горна Оряховица” се открива във връзка с изпълнение на Наредба за критериите и стандартите за социални услуги за деца и Методика за условията и начина на предоставяне на социалните услуги в ЦОП. Общата цел на провеждането на обучението е повишаване квалификацията на служителите на ЦОП за ефективно и качествено изпълнение на служебните задължения.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

80500000

Описание:

Услуги по обучение


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнението на предмета на настоящата обществена поръчка включва осъществяване на следните обучения при персонал от 6 човека: -Въвеждащо обучение; -Провеждане на две екипни супервизии; - Една индивидуална супервизия на Управителя на ЦОП; - По една индивидуална супервизия на до трима членове на екипа.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1250 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В сградата на Център за общшествена подкрепа, гр. Горна Оряховица

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно Технически спецификации - Приложение № 1 1. Участниците следва да представят Списък на лицата на разположение на участника за изпълнение на дейностите (свободен текст, в който да са вписани имената и длъжността, която ще заемат при изпълнението на обученията), придружен с документи, удостоверяващи образованието, професионалната квалификация и професионалният опит на минимално изискуемите лица. Такива документи могат да бъдат копия от дипломи, удостоверения, трудови книжки, служебни книжки, референции, саморъчно подписани автобиографии и други подходящи, от които е видно съответствието с минималните изисквания. Участникът следва да докаже на разположение минимум: -1 (един) лектор с образователна степен „магистър” в областта на хуманитарни, педагогически или еквивалентна специалност; - 1(един) супервизор с образователна степен „магистър” в областта на хуманитарни, педагогически или еквивалентна специалност.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показател Ц „Ценови критерий” с тежест 35%; Показател Т „Срок за организиране” с тежест 40%; Показател С „Време за реакция за замяна на основно лице” с тежест 25%

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/07/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителни информация и документи, свързани с настоящата обществена поръчка могат да се получат на интернет адрес: http://www.g-oryahovica.org/ Участниците представят в един общ плик запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост подписани и подпечатани всички образци на декларации, техническо и ценово предложение и проект на договор. На основание чл.101г, ал.3 от Закона за обществените поръчки, отварянето на офертите ще е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни опълномощени предствители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата. Упълномощените представители представят нотариално заверено пълномощно, в което изрично е вписан предмета на настоящата обществена поръчка. Отварянето на офертните предложения ще се извърши на 29.07.2014г. в зала 114 в сградата на Община Горна Оряховица.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/07/2014