Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Благоевград, площад "Георги Измирлиев" № 1, За: Мила Янева - Миндова младши юрисконсулт "Обществени поръчки", Република България 2700, Благоевград, Тел.: 073 590992, E-mail: myaneva@blgmun.com, Факс: 073 884451

Място/места за контакт: Отдел " ПНООП"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.blgmun.com.

Адрес на профила на купувача: www.blgmun.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

«Доставка и монтаж на оборудване за общежитие към Спортен комплекс «Пирин».

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39000000, 39143100, 39150000

Описание:

Обзавеждане (включително офис обзавеждане), мебелировка, електродомакински уреди (с изключение на осветителни тела) и продукти за почистване
Мебелировка за спални
Различни видове мебелировка и оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

«Доставка и монтаж на оборудване за общежитие към Спортен комплекс «Пирин».

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 CYP

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Благоевград

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

• През последните 3 (три) години (2011 г., 2012 г., 2013 г.), считано от датата на подаване на офертата да е изпълнил поне 2 (два) договора с предмет сходен с предмета на поръчката, независимо от източника на финансиране; Когато участникът предвижда участието на подизпълнители при изпълнение на поръчката документите за доказване на техническите възможности се прилагат и за подизпълнителите, като те трябва да са извършили поне един договор с предмет сходен с предмета на поръчката. В случай, че участникът участва като обединение или консорциум, който не е юридическо лице документите за доказване на техническите възможности и квалификация се представят само от лицата, от които ще се доказва критерият за подбор, а изикванията ще се прилагат спрямо обединението като цяло. Когато участник в процедурата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, в случай, че документите за доказване на техническите възможности и квалификация са на чужд език се представят и в превод. Ако участникът е обединение, документите се представят от всяко физическо или юридическо лице, включено в обединението.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценяването и класирането на офертите се извършва, при отчитане на следните показатели: (П1) Предлагана цена ; (П2) Срок за доставка и монтаж; (П3) Срок за отстраняване на дефекти в гаранционния срок; Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се получава въз основа на стойностите на показателите за предлагана цена, срок на доставка и монтаж и срок за отстраняване на дефекти и се изчислява по формулата: (КО) = (П1) + (П2) + (П3) Комплексната оценка има максимална стойност 100 точки. Участникът, събрал най-много точки на Комплексната оценка (КО) се класира на първо място. Относителна тежест на показателите за оценяване: (П1) = 40% или 40 точки, максимална стойност. (П2) = 35% или 35 точки, максимална стойност. (П3) = 25% или 25 точки, максимална стойност. Определяне на Показател 1 (П1) – Предлагана цена (максимално 40 точки) (П1) е оценка за предложената от участника цена за изпълнение на доставката, като максимален брой точки получава участникът, предложил най-ниската цена. Показателят (П1) се изчислява по формулата: (П1) = Ц min / Ц n x 40 точки Където: Ц min е най-ниската предложена цена от участник, допуснат до класиране в лева, без ДДС Ц n е цената, предложена от конкретен участник за изпълнение на доставката в лева, без ДДС. Финансовите оферти се проверяват, за да се установи, че са подготвени и представени в съответствие с изискванията на документацията за участие в процедурата. Констатираните аритметични грешки се отстраняват при спазване правилото, че при различия между сумите, изразени с цифри и думи, за вярно се приема словесното изражение на сумата. Когато общата цена не съответства на произведението от единичната цена и количеството, участникът се отстранява от участие в процедурата. (П2) е оценка за предложения от участника „Срок за доставка и монтаж” – относителна тежест в общата оценка: 35%; отговарящо на 35 точки. Максималният брой точки по този показател е 35 т., които получава офертата с предложен най-кратък срок за доставка и монтаж на обзавеждането и оборудването и се определя по формулата: П2 = Ср min. х 35, където: Ср съотв. Ср min. - най-кратък срок на доставка и монтаж Ср съотв – предложен срок за доставка и монтаж на обзавеждане и оборудването, предложен от съответния участник в работни дни /не повече от 20 работни дни/. (П3) е оценка за предложения от участника „Срок за отстраняване на дефекти в гаранционния срок”/не повече от 3 работни дни/ – относителна тежест в общата оценка: 25%; отговарящо на 25точки. Максималният брой точки по този показател е 25 т., които получава офертата с предложен най-кратък срок за отстраняване на дефекти на обзавеждането и оборудването в гаранционния срок и се определя по формулата: П3 = Сд min. х 25, където: Сд съотв. Сд min. - най-кратък срок за отстраняване на дефекти в гаранционния срок. Сд съотв – предложен срок за отстраняване на дефекти на обзавеждане и оборудването, предложен от съответния участнработни дни, не повече от три работни дни.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/07/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

4. Пликът трябва да съдържа следните документи: • Списък на документите, съдъжащи се в офертата – Приложение № 1. • Оферта – Приложение № 2 • Декларация за запознаване с условията на поръчката - Приложение № 3; • Административни сведения - Приложение № 4; • Документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър; • Декларация за участие на подизпълнител - Приложение № 5; • Декларация за съгласие за участие като подизпълнител - Приложение № 6; • Списък на изпълнени договори с предмет сходен с предмета на поръчката за последните три години, считано от датата на подаване на офертата - Приложение № 7; придружен от препоръки за добро изпълнение на договорите • Техническо предложение за изпълнение на поръчката - Приложение № 8; • Ценово предложение - Приложение № 9; • Пълномощно на лицето подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника); • Проект на договор – приложение № 10; • Декларация за подмяна на артикулите с отклонение в качеството - Приложение № 11; • Декларация за приемане условията на договора- Приложение № 12; • Декларация по чл. 55, ал. 7 от ЗОП –Приложение № 13 • Техническа спецификация – Приложение № 14 • Други документи, които участникът счита, че са от особена важност при оценката на офертата. Получените оферти за изпълнение на услугата ще бъдат разгледани на 28.07.2014 г. от 10:00 часа в зала 210 на община Благоевград.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/07/2014