Версия за печат

BG-Раднево

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Мини Марица - изток" ЕАД, ул. "Георги Димитров" №13, За: Даниел Демирев – експерт търговия; Тончо Колев – технически организатор автотранспорт отдел БО, България 6260, Раднево, Тел.: 0417 83305/3073/; 0417 83305/3014/, E-mail: ddemireff@marica-iztok.com, Факс: 0417 83363

Място/места за контакт: отдел „Търговски”, отдел „Битово обслужване”

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.marica-iztok.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.marica-iztok.com/bg/public_kof.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката: Застраховане на МПС собственост на “Мини Марица Изток” ЕАД, гр. Раднево, през 2014-2015 г., чрез сключване на застраховка “Пълно каско”, „Частично каско” и „Злополука на местата в МПС”. Обособени позиции: позиция № 1 – Леки автомобили, подлежащи на застраховане със застраховка „Пълно каско” и застраховка „Злополука на местата в МПС”, съгласно Техническа спецификация посочена в профила на купувача; позиция № 2 – Товарни и специализирани автомобили, подлежащи на застраховане със застраховка „Пълно каско” и застраховка „Злополука на местата в МПС”, съгласно Техническа спецификация посочена в профила на купувача; позиция № 3 – Товарни и специализирани автомобили, подлежащи на застраховане със застраховка „Частично каско” и застраховка „Злополука на местата в МПС”, съгласно Техническа спецификация посочена в профила на купувача;

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66514110

Описание:

Услуги по застраховане на сухопътни превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

позиция № 1 – 78 броя; позиция № 2 – 33 броя; позиция № 3 – 23 броя; Техническите спецификации, могат да бъдат намерени в профила на Купувача, посочен по-горе.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

38000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

територията на Р. България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към изпълнението: Списъци на МПС по обособени позиции, застрахователните рискове и изискванията на Възложителя към участниците и предлаганите застрахователни полици, са описани в техническата спецификация в профила на купувача, посочен по-горе; 2. Срок за изпълнение на поръчката: 12 (дванадесет) месеца, считано от 15.08.2014 г. до 14.08.2015 г. 3. Начин на фактуриране и плащане: Разплащането ще се извършва по банков път, на 4 равни 3-месечни вноски. 4. Не се позволява в офертата на участника да се представя повече от един вариант за изпълнение на поръчката. 5. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (свидетелство за съдимост-оригинал или нотариално заверено копие) и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. При наличие на някое от обстоятелствата, Възложителят не сключва договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниска цена, изразена чрез минимално предложено средно тарифно число, по позиции. Средното тарифното число за застраховането на МПС от съответната позиция се получава като отношение на общата стойност на позицията/премия по застраховка Пълно/Частично каско и застраховка Злополука на местата/ и предложената обща застрахователна стойност на МПС /за застраховка Пълно/Частично каско/, подлежащи на застраховка по позицията.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/07/2014 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Източник на финансиране на поръчката: собствени средства. Посочената прогнозна стойност е за цялата поръчка, разпределена по позиции както следва: позиция № 1 - 18 000 лв.; позиция № 2 - 12 000 лв.; позиция № 3 - 8 000 лв. Офертата е по образец на Възложителя. В срок до 3 календарни дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, участниците могат да изискват от възложителя писмено разяснения по публичната покана и приложенията към нея. Въпросите следва да бъдат изпратени на факс: 0417/83363. Писмените разяснения ще бъдат публикувани в профила на купувача. С публичното предоставяне на информацията се счита, че всички заинтересовани кандидати и участници са уведомени. Резултатите от работата на длъжностните лица ще бъдат публикувани в профила на купувача. Адрес за подаване на оферта: град Раднево 6260, ул. „Георги Димитров” №13, „Мини Марица-изток” ЕАД, Регистратура на отдел "Търговски", ет.6, стая 609. Офертата трябва да бъде представена в запечатан, непрозрачен плик, на който да е обозначен адреса на подателя и предмета на поръчката. Отварянето на офертите ще се извърши публично на 29.07.2014 г. от 10:30 часа в заседателна зала на Възложителя /административна сграда, партер/. На отварянето могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/07/2014