Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Институт по металознание, съоръжения и технологии "акад.Ангел Балевски" с Център по хидро- и аеродинамика-Варна, кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" № 1, За: инж.Дончо Дончев-Ръководител направление "ОЕПД" и инж.Цанко Василев- гл.експерт направление "ОЕПД", Република България 9003, Варна, Тел.: 052 370500, E-mail: office@bshc.bg, Факс: 052 370514

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bshc.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bshc.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонт на хидроизолацията на покривите на сградите на блокове "D"(Моделна работилница), "E"(Дълбоководен басейн) и "F"(Плитководен басейн ) на Центъра по хидро- и аеродинамика ( ЦХА) - Варна, съгласно Техническо задание на Възложителя

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45261000, 45261400, 45261900

Описание:

Покривни работи
Изолационни и хидроизолационни работи на покривни конструкции
Работи по ремонт и поддържане на покриви


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Техническото задание.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

250000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" №1, Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Ремонтните строително-монтажни работи(РСМР) ще се изпълняват без да се спира експлоатацията нa блокове "D","E" и "F". Всички вложени в ремонта материали следва да бъдат сертифицирани.Срокът за изпълнение на поръчката не може да бъде по-дълъг от 40 работни дни.Заплащането на изпълнените РСМР ще се извърщва в лева, по банков път, въз основа на фактури и приемо-предавателни протоколи.Авансовото плащане не следва да надхвърля 30% от предложената обща стойност на поръчката.Общата цена не може да надхвърля прогнозната стойност на поръчката. Срокът за гаранция на изпълнените РСМР не може да бъде по-малък от 5 години. Не се предвижда участие на подизпълнители. Необходими документи за участие: 1/Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47 ал.1 и ал.5 от ЗОП. 2/Заверени от кандидата копия от документа за Булстат - за юридическите лица, документ за самоличност - за физически лица, нотариално заверен договор с изрично посочен пълномощник- за обединения., за чуждестранни лица-копие от документ за регистрация, според законодателството на държавата, където са установени. 3/Копие от документ за въведена система за управление на качеството в дейността на участника, свързана с изпълнение на поръчката. 4/ Копия от сертификати за обучение и квалификация на участника и персонала му за изпълнение на РСМР, сходни с предмета на поръчката.5/Декларация-списък по образец, за сключени договори, сходни с предмета на поръчката за 2012г., 2013г., 2014г. с посочване на възложители, срок за изпълнение и стойност в х.лв. и копия от договорите. 6/Декларация-списък по образец, за изпълнени договори по същата технология през 2011г., 2012г., 2013г. с посочване на възложители, срок на изпълнение, стойност и обем в хил.кв.м. и копия от договорите. 7/Декларация за квалификация на персонала-по образец. 8/Техническо и ценово предложение-оферта за изпълнение на поръчката- по образец. 9/Декларация за извършен оглед на място - по образец. Огледи на място се извършват от 9 до 11ч. и от 13 до 15ч., всеки работен ден в рамките на срока за представяне на офертите, след предварително съгласуване с инж.Дончо Дончев-Ръководител "ОЕПД" или инж.Цанко Василев-гл.експерт GSM 0887025360.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Финансова оценка-А1. Максимален брой точки:35. Обем на сключените договори за 2012г., 2013г., 2014г./х.лева/ А2. Максимален брой точки:15. Обем на квадратурата по изпълнени договори за същата технология през 2011г., 2012г., 2013г. (в хил.кв.м.) D1.Максимален брой точки:15. Размер на авансово плащане А3 . Максимален брой точки: 10. Срок за изпълнение - в работни дни С. Максимален брой точки:10. Сертификати за квалификация-В2. Максимален брой точки:5. История на фирмата/от колко време съществува/. Максимален брой точки:4. Гаранционен срок В3.Максимален брой точки:3. Качество на изпълняваната работа- наличие на внедрена система за качеството-В1. Не=0 точки. Да=3 точки. Начините на получаване оценките по всеки показател и на общата комплексна оценка (методиката на оценяване) се намира в Техническото задание към публичната покана.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/07/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана е поместена и на интернет адрес www.bshc.bg, заедно с техническото задание, включващо методиката за оценяване, проект на договор, образци на оферта и декларации. Съдържанието на подготвената оферта се поставя в непрозрачен плик, върху който се изписват:адрес на възложителя, наименованието на поръчката: "Ремонт на хидроизолация на покривите на блокове "D", "E" и "F" в ЦХА-Варна", адрес на участника с посочени телефон, факс и при възможност ел.адрес на участника. Запечатаните в непрозрачия плик оферти могат да се представят срещу входящ номер в деловодството на ЦХА-Варна, кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" №1, или да се изпратят по поща. Офертите на участниците следва да отговарят на чл.101в. от ЗОП и на посочените в тази покана условия.Срок за валидност на офертите 60 дни.Преди сключване на договора, избраният за изпълнител участник представя документи, издадени от компетентен орган за липса на обстоятелствата по чл.47 ал.1 т.1 от ЗОП и подписана декларация за липса на обстоятелствата по чл.47 ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/07/2014