Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Български пощи" ЕАД, ул. "Акад. Стефан Младенов" № 1, бл. 31, За: Ивелин Славов, Република България 1700, София, Тел.: 02 9493234, E-mail: i.slavov@bgpost.bg, Факс: 02 9625329

Място/места за контакт: дирекция "Правна дейност"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bgpost.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на дезинсекция и дератизация на административни сгради, производствени помещения и прилежащи площи на „Български пощи” ЕАД”, с 6 (шест) обособени позиции: Позиция 1 – Регионално управление „Западен регион” Позиция 2 – Регионално управление „Северен централен регион", вкл. РСЦ Г. Оряховица. Позиция 3 – Регионално управление „Североизточен регион”. Позиция 4 – Регионално управление „Югоизточен регион”, вкл. РСЦ Ст. Загора. Позиция 5 – Регионално управление „Южен централен регион”. Позиция 6 – Централно управление на „Български пощи”, 3 почивни бази, „Български разменно сортировъчен център”, Специализирани поделения: „Българска филателия и нумизматика” и ИМС/Булпост.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Задължителни операции: 1.1 Дезинсекция - обработка срещу пълзящи и летящи инсекти (хлебарки, бълхи, мравки и др.); 1.2 Дератизация - обработка срещу вредни гризачи (плъхове, мишки и др.);1.3 Сезонна обработка - обработка срещу кърлежи, мравки, оси, комари и др. инсекти);1.4 Ежемесечен контрол на обработваните обекти и при необходимост, допълнителни обработки, извън описаните, при възникване на специфични нужди, например - влечуги (змии). 2. Изисквания за качество: 2.1. Да са сертифицирани по ISO 9001:2008 – Система за управление на качеството,ISO 14001:2004 - система за управление на околната среда и OHSAS 18001:2007 - система за управление на здравословните и безопасни условия на труд или еквивалент; 2.2. Дезинсекцията и дератизацията да се извършват минимум един път на три месеца във всички сгради и производствени помещения на „Български пощи” ЕАД, а прилежащите площи да се обработват сезонно, минимум три обработки (съгл. Приложения 1.1,1.2,1.3,1.4,1.5 и 1.6), от специализирани фирми за извършване на ДДД услуги; 2.3. Да се спазват изискванията на българското законодателство, определящи нормите за опазването на околната среда и здравето на хората; 2.4. Да се използват екологични препарати за професионална употреба, отговарящи на изискванията на БДС и отрасловите нормали на Република България, притежаващи санитарни разрешителни от Министерство на здравеопазването; 2.5 Използваните препарати и консумативи да са безопасни за здравето, с качествен ефект за унищожаване на инсекти и гризачи по представен списък на използваните препарати и консумативи за всяка операция, съдържащ декларации за съответствие и/или сертификати, доказващи произхода и качеството на използваните препарати, както и тяхната ефикасност, безвредност и екологичност; 2.6 Извършването на дезинсекция и/или дератизация да се удостоверява с двустранно подписан протокол по образец, съгласно приложение № 4 към Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

35700 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административни сгради, производствени помещения и прилежащи площи на „Български пощи” ЕАД.

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката да се изпълни при спазване изискванията на Възложителя, посочени в Техническото задание (Приложение:1) към поканата за всяка една обособена позиция. Документи, които следва да се представят към офертата: 1. Данни за лицето, което прави предложението – Справка за административни сведения за участника (Приложение 2); 2. Копие от документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър; 3. Копия на валидни сертификати по: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007 или еквивалентни; 4. Списък с имената на ръководителите и лицата, извършващи съответните действия по изпълнение на договора, с приложени заверени ксерокопия на удостоверения за: 4.1 Правоспособност на ръководител съгласно Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации; 4.2 Правоспособност за изпълнител съгласно Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации от лица , които ще извършват съответните действия по изпълнение на поръчката; 5. Списък на използваните препарати и консумативи за всяка операция; 6. Декларации за съответствие и/или сертификати, доказващи произхода и качеството на използваните препарати, както и тяхната ефикасност, безвредност и екологичност; 7. Подписан и подпечатан проект на договор (Приложение 5); 8. Техническо предложение на участника изготвено по приложен към поканата образец за всяка една обособена позиция. (Приложение 3); 9. Ценово предложение - участникът предлага цена за изпълнение на поръчката без ДДС, в съответствие с изискванията на Възложителя съгласно образеца на ценово предложение (Приложение № 4) за всяка една обособена позиция; 9.1. Цените са твърди и не подлежат на преразглеждане за срока на договора; 9.2. Всички грешки или пропуски при изчисляването на предлаганите от участника цени са за негова сметка. Участниците, които кандидатстват за повече от една обособена позиция следва да подават документите по точки от 1 до 7 в един екземпляр. По точки 8 и 9 документите се подават за всяка една обособена позиция. 10. Документи, представени от участника избран за изпълнител при подписване на договора: 10.1 Документи удостоверяващи липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т.1 от ЗОП; 10.2 Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП;

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/07/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят осигурява пълен достъп, по електронен път до всички приложения на публичната покана на интернет адреса си: www.bgpost.bg, в Раздел "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/07/2014