Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на "ВиК" ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-yambol.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Електрически и електромеханичен ремонт на трифазни асинхронни електродвигатели с мощност от 1,1 kw до 250 kw, монофазни асинхронни електродвигатели с мощност от 0,55 kw до 2,2 kw и потопяеми помпени агрегати с мощност на ел. двигателя от 2,2 kw до 18,5 kw. Поръчката е разделена на две обособени позиции, а именно: Позиция № 1 – Ремонт на асинхронни електродвигатели; Позиция № 2 – Ремонт на потопяеми помпени агрегати. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции. В случай когато участник кандидатства за повече от една обособена позиция на поръчката, следва да окомплектова всяка оферта с всички изискуеми документи за всяка позиция в отделен плик, независимо, че част от документите ще са идентични за всички позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

При необходимост - по поръчка от Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Ремонтна база на Изпълнителя

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да разполагат със собствена или наета ремонтна база с необходимото техническо оборудване. Качеството на извършената услуга трябва да е такова, че след ремонта да не настъпват промени в експлоатационните и качествените характеристики на електродвигателите и помпените агрегати. Ремонтите да се извършват с оригинални и стандартни части и бобинажен проводник. При внос на резервни части и консумативи, участниците трябва да притежават удостоверение за съответствие на вносния продукт от лицензирана организация. Предложените единични цени трябва да бъдат в лева без включен ДДС. За всеки вид ремонт единичната цена трябва да включва стойността на материалите, труда и транспортните разходи франко централен склад на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Изисквания към определяне на цената, начина и срока на плащане: Участниците посочват във финансовото предложение цени без включен ДДС; Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 60 (шейсет) дни от датата на издаване на фактурата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

П1 - Ценово предложение с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 40% и максимално възможен брой точки 40, П2 - Срок на извършване на ремонта с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 40% и максимално възможен брой точки 40; П3 - Гаранционен срок след ремонта с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 20% и максимално възможен брой точки 20

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/07/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2.Заявление за участие /Оферта/ с подпис и печат на участника /по– образец/. Подписва се от представляващия/те дружеството съгласно регистрацията или от упълномощено от него/тях лице/а, като се прилага съответното пълномощно; 3. Копие от документ за регистрация на участника или ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, а когато е физическо лице - копие от документ за самоличност. Чуждестранните лица представят еквивалентен документ на удостоверението за актуално състояние, издаден от съдебен или административен орган на държавата, в която са установени в официален превод; 4. Описание на техническото оборудване, с което разполага участника за изпълнение на обществената поръчка; 5. Административни сведения за участника – по образец; 6. Техническо предложение -по образец; 7. Ценово предложение - по образец. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика се посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Допълнителна информация и образци на документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/07/2014