Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Народна астрономическа обсерватория и планетариум "Николай Коперник", Приморски парк 4, За: Свежина Димитрова, Борислав Петров, Р България 9000, Варна, Тел.: 052 684444, E-mail: naopvarna@gmail.com, Факс: 052 684444

Място/места за контакт: Приморски парк 4

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.astro-varna.com.

Адрес на профила на купувача: http://astro-varna.com/bg/op/op.htm.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обект на настоящата поръчка е услуга „Организиране и провеждане на 2 (две) туристически пътувания с автобус от гр. Варна, през градове в България и гр. София до ЦЕРН, Женева, Швейцария и обратно, с по една нощувка (в чужбина) по време на пътуванията в двете посоки, в рамките на Национална програма „Квалификация”, т. I.1.4. Обучение на учители по природни науки в ЦЕРН, преподаващи физика и астрономия и т. II.2.1. Обучение на учители по професионална подготовка от област на образование „Техника” в ЦЕРН”. В обхвата на поръчката не се включват нощувките в ЦЕРН. В обхвата на поръчката се включва ежедневен транспорт на учителите със същия автобус между лабораториите и установките в ЦЕРН и градове в Швейцария и Франция. Конкретните дати, параметри, специфични изисквания и др. са описани в приложението „Техническо описание и специфични условия на поръчката”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60140000

Описание:

Услуги на сухопътен пътнически транспорт, без разписание


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Организиране и провеждане на 2 (две) пътувания на 40 човека с автобус с 44 или повече места за пътници от гр. Варна, нощен преход с междинни спирания в страната и в гр. София до ЦЕРН, Женева, Швейцария и обратно, с по една нощувка (в чужбина) по време на пътуванията. В обхвата на поръчката не се включват нощувките в ЦЕРН. В обхвата на поръчката се включва ежедневен транспорт на учителите и лекторите от ЦЕРН със същия автобус между лабораториите и установките в ЦЕРН и градове в Швейцария и Франция. Конкретните дати, параметри, специфични изисквания и др. са описани в приложението „Техническо описание и специфични условия на поръчката”.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

46000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Тръгване от гр. Варна, България, преход през европейски страни, до Швейцария и обратно.

NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят трябва да осигури транспорт по комфортен маршрут по магистрали и първокласни пътища, технически изправен автобус с 44 или повече места за пътници, четири звезди, работеща климатична система, тоалет, необходимия брой квалифицирани шофьори. Изпълнителят трябва да осигури нощувки по време на пътуванията, в хотел три и повече звезди, със стаи с 2 легла и самостоятелен санитарен възел, с включена закуска. Конкретните дати, параметри, специфични изисквания и др. са описани в приложението „Техническо описание и специфични условия на поръчката”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниска цена. Тъй като НАОП не е регистрирано по ЗДДС лице при избора на оферта ще се избере офертата с най-ниска крайна цена (с включен ДДС), в случайте, когато се начислява ДДС.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/07/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от настоящата публична покана е приложението „Техническо описание и специфични условия на поръчката”.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/07/2014