Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Ваня Зоровска, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: vzorovska@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" №3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Актуализиране на Плана за действие за управление, предотвратяване и намаляване на шума в околната среда на агломерация София".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90700000

Описание:

Услуги, свързани с околната среда


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно предоставено задание за актуализиране на плана за действие за управление, предотвратяване и намаляване на шума в околната среда на агломерация София на сайта на Столична община- www.sofia.bg.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Минимални изисквания за икономическо и финансово състояние: Участникът трябва да има реализиран оборот от дейности по управление, предотвратяване и намаляване на шума в околната среда, сумарно за последните 3 (три) финансови години (2011г., 2012г. и 2013г.) в размер не по-малък от 120 000 (сто и двадесет хиляди) лева, в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си. 2. Минимални изисквания за технически възможности: 2.1. Опит в извършването на услуги сходни с предмета на поръчката - за последните три години, считано от датата, определена като краен срок за представяне на оферти участникът да е изпълнил най-малко 2 /два/ договора във връзка с дейности по управление, предотвратяване и намаляване на шума в околната среда придружени от препоръки за добро изпълнение. 2.2. Участникът трябва да разполага със собствено или наето спектрално оборудване за шум, клас1, с валиден калибрационен сертификат; 2.3. Участникът трябва да бъде сертифициран по ISO 9001:2008 за извършване на консултации, експертизи, както и измервания и контрол на шум и вибрации или еквивалент с обхват сходен с предмета на поръчката. 2.4. Участникът трябва да бъде акредитиран по ISO 17020 за извършване на измервания и контрол на шума в околната среда или еквивалент. 3. Изисквания свързани с изпълнение на поръчката: Срокът за изпълнение на поръчката е не повече от 90 /деветдесет/ календарни дни от регистрационният индекс на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/07/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1. Оферта за участие (Образец № 1) 1.2. Административни данни (Образец № 2) 1.3. Ценово предложение (Образец № 3) 1.4. Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1 т. 1 от ЗОП (Образец № 4-1) 1.5. Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП (Образец № 4-2) 1.6.Декларация за срок да изпълнение на поръчката Образец № 5 1.7. Документи доказващи минималните изисквания към участниците: - справка по Образец № 6, за оборота от услуги, сходни с предмета на поръчката, а именно от дейности по управление, предотвратяване и намаляване на шума в околната среда, за последните 3 (три) финансови години (2011г., 2012г. и 2013г.) в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си; - списък по Образец № 7 на основните договорите за услуги, сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, считано от датата, определена като краен срок за представяне на офертите, включително стойностите, датите, получателите, придружен от препоръки за добро изпълнение; - фактура за закупуване или договор за наем на спектрално оборудване за шум, клас1, с валиден калибрационен сертификат; - копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 г. или еквивалент; - копие на валиден сертификат ISO17020 или еквивалент; 2. Образци № 1, № 2, № 3, № 4-1, № 4-2, 5, 6 и 7 за настоящата поръчка са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секция Електронна община, раздел "Профил на купувача/Обществени поръчки. 3. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 90 /деветдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. "Московска" № 33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 5. Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана. 6. При подписване на договора, спечелилият участник задължително представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника съгласно националното му законодателство и документ за внесена гарания за изпълнение в размер на 3 % от стойността на договора без ДДС на следната банкова сметка на Столична община BG 72 SOMB 9130 3333 0083 01; BIC: SOMBBGSF, Общинска банка, клон „Врабча”, ул. „Врабча” № 6 на името на Столична община, дирекция „Финанси” или Банкова гаранция за срока на договора. 7. Посочената прогнозна стойност на поръчката е без ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

02/07/2014